“NOŽEM JOJ JE ZAPRETIO DA UĐE U KOLA, PA SE ZAKUCAO U BANDERU” Komšije Vladana koji je ubio sebe, a pokušao kćerku: “Prije mjesec dana je napunila 18 godina, zbog oca će ostati invalid”

Region

– Nožem joj je zapretio da uđe u auto, a njenoj drugarici rekao da ostane kući – riječi su komšije Vladana M. (55) koji se kolima zakucao u betonsku banderu kako bi ubio sebe i svoju kćerku Ninu M. (18).

Šokirane komšije Vladana ispričale su za “Blic” da su se on i njegova kćerka Nina cijelo jutro prije nesreće svađali.

Sa njima je bila i Ninina drugarica. Vladan je htio negdje da ih odveze, međutim, kćerka se tome protivila. Nije htjela da ide sa njim, a on joj je nožem zaprijetio da uđe u auto, a njenoj drugarici je rekao da ostane kući – ispričao je komšija koji je želio da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, drugarica je brže bolje pozvala svoju majku i rekla joj šta se dogodilo, međutim, već je bilo kasno.

Nina je sa ocem ušla u auto, a on je obrnuo krug oko prodavnice, zaletio se i zakucao direktno u zid – priča nam komšija.

Kako saznaje “Blic”, par dana prije nego što je, kako se sumnja, namjerno ubio sebe i teško povrijedio kćerku, policija je intervenisala i oduzela mu lovačku pušku.

Neko ga je prijavio jer je poludio. On se ni tada nije smirio već je pokušao da nabavi pištolj na crno – priča Vladanov poznanik.

Prema njegovim riječima, Vladan i njegova bivša supruga su godinama pokušavali da dobiju dijete, a onda se rodila Nina.

Ima možda mjesec dana kako je napunila 18 godina, a sada će zbog oca ostati invalid – rekao nam je naš sagovornik.

On objašnjava da je Vladan to najverovatnije uradio kako bi se osvetio ženi koju je stalno ucjenjivao dijetetom.

– Razveli su se pre tri ili četiri mjeseca, a ona je otišla u Smederevo da živi kod sestre – navodi on.

Meštani o Vladanu nemaju riječi hvale.

U kući ima samo nepokretnu majku i nikog više. Nema ko ni da ga sahrani, a kakav je bio, ne zaslužuje nikakvu pažnju – navode oni.

Prema njihovim riječima, dok je imao lovačku pušku, Vladan je prijetio da će ubiti sve – ženu, kćerku i sebe.

– Bio je loš čovjek, pa zamislite, ni druga nije imao u selu. To vam dovoljno govori o njemu. Pokušao je da ubije rođeno dijete, a pritom joj prijetio smrću mjesecima unazad – navode mještani.

Oni navode da je Nina do skoro živjela sa majkom, a sada je došla kod njega.

Podsjetimo, ova tragedija se dogodila u ponedeljak ujutru oko 10 sati na raskrsnici Beogradske ulice i Narodnog fronta u selu Dražanj.