OTAC UBIO PEDOFILA UŽIVO NA TELEVIZIJI – NJEGOV SIN SVE GLEDAO! Danima silovao dete, nije ga spasila ni policija (VIDEO)

Svijet

Proveo je samo dva dana u zatvoru!

Cela Amerika čula je u martu 1984. godine za pedofila Džefa Dauseta (25), karate instruktora, koji je kidnapovao Džodija Plauča (11) iz Luizijane i odveo ga čak u Kaliforniju, gde se danima seksualno iživljavao u hotelu nad dečakom. Džodi je prethodno skoro godinu dana išao kod njega na časove karatea i ništa nije slutilo na horor koji će uslediti.

Dečak je spasen tako što mu je Dauset u jednom momentu dozvolio da se javi mami. Policija je pronašla odakle je došao poziv, pedofil je odmah uhapšen a Džodi poslat kući u Luizijanu kod roditelja.

Geri Plauč, otac malog Džodija, nije mogao da se pomiri sa tim šta je Dauset uradio njegovom sinu i nakon što se postarao da je Džodi kod kuće na sigurnom, otišao je na aerodrom “maskiran” sa kačketom i naočarama za sunce, i strpljivo čekao za govornicama gde je pričao sa svojim bratom. “Evo ga dolazi. Sad ćeš čuti pucanj”, rekao je bratu u jednom trenutku, a onda se okrenuo i naočigled TV ekipa i policajaca, upucao Dauseta pravo u slepoočnicu. Pedofil je pao kao pokošen, a policajci su odmah skočili na Gerija, dok se jedan inspektor čuo kako se drao: “Zašto, Geri, zašto?!”


Upravo ta rečenica je postala naslov knjige Džodija Plauča, koji danas ima 48 godina, a njegov otac Geri je umro 2014. godine u 69. godinu od srčanog udara. Džodi piše kako je osećao veliki bes prema ocu zbog ubistva Dauseta i da mu je dugo trebalo da prevaziđe traumu. U trenutku kada je Geri ubio pedofila koji ga je oteo i zlostavljao, Džodi je sve to video uživo na televiziji od kuće.

“Imao sam osećaj kao da to nje stvarnost. Rasplakao sam se i osećao bes. Gledao sam snimak kasnije na kaseti iznova i iznova. U početku sam bio ljut na oca jer kada imate 11 godina – samo sam želeo da Džef prestane da mi radi užasne stvari, ali nisam nužno želeo da bude mrtav”, rekao je Džodi u razgovoru za “The Sun” u oktobru ove godine.

Geri je proveo samo vikend u pritvoru, ali je na kraju izbegao zatvor i dobio kućni pritvor i kaznu dobrotvornog rada. Svi su ga proglasili “herojem”, a u trenutku kada su ga hapsili na aerodromu i inspektor ga pitao zašto je to uradio, Geri mu je odgovorio: “Zar ne bi i ti uradio isto da je to bilo tvoje dete?”

Kako Džodi otkriva, odnos s ocem mu se kasnije popravio, ali Geri nikada nije zažalio zbog toga šta je uradio – često je isticao da bi uradio to opet. Džodi u knjizi piše da osuđuje zločin svog oca, i da smatra da je bilo važnije da roditelj bude tu kao podrška svom detetu, a ne da sebe potencijalno stavi u zatvor.

“Bilo je potrebno nekoliko meseci da se stvari vrate u normalu. Žalio je što se cela stvar dogodila, ali nikada se nije pokajao zbog toga što je ubio Dauseta. Pošto je bio katolik, prva pomisao mu je bila da će ići u pakao – i bio je okej sa tim. Ali, lokalni sveštenik mu je oprostio sve grehe i mislim da mu je to mentalno pomoglo da se bolje nosi sa svim”, zaključio je Džodi.

(Mondo)

Odgovori