Era Ojdanić otkrio tajne sa estrade: Kod mene u kafani koleginice su varale svoje muževe samnom

Showbizz

Folker Era Ojdanić u svojoj velikoj ispovijesti nedavno je šokirao javnost tvrdnjama da su njegove koleginice varale muževe u njegovoj kafani, a da ih je on u svemu tome pokrivao.

Govorio je i o prostituciji i priznao da je imao intimne odnose sa muškarcima.

“Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje muževe. Dolazile su sa švalerima, ćutao sam o tome i uvek jer smo bili u prijateljskim odnosima. Ja sam im bio sigurna luka, znale su da ću da pokrijem. Šta se mene tiče što varaju muževe. Nisam drug s njima, nego sa pevačicama”, ispričao je Era.On je naglasio da može da govori o tuđim preljubama, ali nikada ne bi ni pred kim odao njihova imena.

“Zbog toga decenijama imam prijateljstva koja traju na estradi. Nema zle krvi, a nađite mi neku koja će da me popljuje i kaže jednu ružnu reč za mene. Kroz moju kafanu je prošlo priča i priča, isto kao i kod Zorice Marković svojevremeno. Kod mene dolaze ljudi na prenoćište, nikad se nisam bavio tim poslom u smislu podvođenja i sličnih stvari. Ja sam domaćin čovek i moj objekat za smještaj je čist.

“Više puta su pokušavali da mi nameste nešto vezano za prostituciju, ali ništa nisu našli. Znači da bih dosad pao da se nešto dešava. Ako neko dođe sa švalerom jer ne smeju da se viđaju po Beogradu, to je druga stvar! Ja za to ne moram niti treba da odgovaram. Mada, slabije sada ima toga. Ovi mlađi se sastaju po hotelima i gde god stignu, više se i ne kriju, pa ne dolaze u kafane van grada”, rekao je tada folker.

Folker je i o svojoj intimi uvijek otvoreno govorio, pa ne krije da je u životu probao sve.

“Tako sam okusio i intimne odnose sa muškarcima”, pričao je Era svojevremeno, ali je ipak priznao da mu više prijaju odnosi s nježnijim polom, piše Republika, a prenosi Informer.