Očajna Majka Moli Za Pomoć! Nestao Mladić (17) Iz Novog Pazara: Od Ponedeljka Mu Se Gubi Svaki Trag, Očajna Majka Moli Za Pomoć

Crna hronika

Sedamnaestogodišnji mladić iz Novog Pazara Mikica Bošković nestao je u ponedeljak, a policija, rođaci i prijatelji već nekoliko dana bezuspešno tragaju za njim. Njegova majka Daca Bošković obratila se medijima kako bi se što više ljudi uključilo u potragu za njenim sinom.

“Mikicu sam poslednji put videla u ponedeljak oko podne, i tada je rekao da ide da se prošeta do placa gde drži golubove. Kasnije je govorio da je na putu do kuće, a kako ga nije bilo, obavestila sam policiju. Oni su mi rekli da su svuda tražili ali da izgleda nije u Novom Pazaru. Molim sve da pomognu da mi se dete vrati” ispričala je majka, prenosi TV Novi Pazar.

Ona dodaje da je od policije dobila informaciju kako su pretražili teren, ali ga nisu pronašli. U potragu su se uključi i njegovi drugovi, ali uzalud.

U Policijskoj upravi su rekli da je nestanak mladića prijavljen 2. aprila i da od tada preduzimaju sve mere kako bi ga pronašli.

Daca Bošković je zamolila sve koji možda vide Mikicu ili imaju bilo kakve informacije o njegovom nestanku da obaveste policiju ili pozovu broj telefona 064/515 – 08 – 89.