(VIDEO) BIVŠI KOMANDIR POLICIJE NA TIKTOKU PRIČA KAKO JE BIO U KRIMINALNIM RADNJAMA I U PROSTITUCIJI

Crna hronika

Nevjerovatno je šta sve nećete pronaći na društvenoj mreži TikTok koja je svakim danom sve popularnija i popularnija u Bosni i Hercegovini. Portal Crna-Hronika donosi vam priču o bivšem policijskom komandiru koji je trenutno u penziji a pored svoje službene dužnosti bavio se i kriminalom kao i prostitucijom.

Da stvar bude što tužnija, Jure Vujića iz Ljubuškog je sve to javno priznao na TikToku.

“Ja sam Jure Vujica, dobrovečer svima. Ja sam novi na TikToku i inače sam zadnji komandir milicije iz Jugoslavije. 1992. godine sam dobio otkaz u policiji iz političkih razloga.

Nakon toga se odajem kriminalu” – počinje svoju ispovijest Jure Vujića iz sela kod Ljubuškog.

“Odao sam se gospodarskom kriminalu i završio na Interpolovoj potjernici prije 22. godine. Momentalno se nalazim i živim u Veljacima, općina Ljubuški. Imam bogato iskustvo u gospodarskom kriminalu, o prostituciji o LGBT zajednici, o drogama i alkoholom i htio bih sve to s vama podijeliti u narednom periodu.

Sve ću otvoreno reći šta sam doživio u životu, šta sam radio i uočio kako žive kriminalci u Zagrebu, kako žive prostituciju u koju sam i sam bio uključen. Nije mi strana ni LGBT zajednica i tu imam ogromno iskustvo, i sa njima sam se družio.

Želja mi je da se družim s vama. Volim se družiti sa mladim ljudima i uživati s njima. Inače sam partijaner i jako volim techno partije i želja mi je da se sa vama družim i da vam obližnje objasnim kako žive ti ljudi. ” – izjavio je Jure Vujica.

A u svojim narednim video klipovima, otkrit će sve detalje koje je naveo.