Jovana I Sofija Pružile Su Zgužvane Pare I Izgovorile Reči Koje Će Se Pamtiti: Ove Devojčice Su Naša Budućnost

Region

Nastavnica iz KUD Abrašević podelila je prelepu priču o devojčicama Jovani i Sofiji

Mali gestovi stvaraju velike ljude. Čak i kad se čini da je sitno, može biti presudno za lepšu budućnost. Takav je čin devojčica Jovane i Sofije koje su oduševile nastavnicu u KUD Abrašević.

“Ušle su u kancelariju i pružile mi, onako dečijim rukama, zgužvane pare i izgovorile: Mi smo prodavale na maloj pijaci narukvice koje smo napravile i donele smo da uplatite za Nikoliće. Tu ima 1.850,00. Nije mnogo ali toliko smo sakupile”, napisala je raznežena žena.

Kao je dodala, devojčice nisu još uvek svesne koliko je to u stvari mnogo.

“Ali svesne su da mogu same da uzmu stvar u svoje ruke i daju svoj doprinos. Jovana i Sofija”, napisala je ona ispod fotografije koja govori sve.

Podsetimo, Telegraf.rs već je pisao o tri sestre – Jeleni, Teodori i Dajani Nikolić koje sa ocem Denisom žive u Ilandži u užasnim uslovima.

Kada smo ih posetili prvi put, Dajana (7) imala je dve želje. Prva je bila da upozna svoju omiljenu pevačicu Anđelu Ignjatović Breskvicu, a druga da dobije novu, roze kuću.

Prvu želju smo im već ostvarili, a za drugu im je potrebna pomoć svih nas. Kako je izgledao emotivni susred tri devojčice sa Breskvicom možete pogledati OVDE.


Pomozimo Nikolićima!
Nikolićima možete pomoći uplatom novca na žiro-račun:

340-11024157-94

Udruženje “Ognjište”

Svrha uplate: Za Nikoliće

Uplata putem deviznog računa:

(Telegraf.rs)