UŽAS: NEPOZNATA OSOBA NAPRAVILA NALOG POD IMENOM UBIJENE EME I DJEČAKU UBICI ČESTITALA ROĐENDAN

Region

U maju 2023. godine, Srbija je doživela najveću tragediju. U OŠ ‘Vladislav Ribnikar’ na Vračaru, učenik K. K. usmrtio je devet učenika, čuvara škole i ranio još šest osoba.

I dok bol ne jenjava, zarad lajkova i klikova na Facebooku, nepoznata osoba je napravila lažan profil i stavila fotografiju kao i ime ubijene djevojčice Eme Kobiljski.

Ono što je izazvalo gnjev, jeste da je posjlednja objava napisana 30. jula na dan rođenja dječaka ubice K.K. i na tom profilu je napisana poruka.

Sretan rođendan – uz to su ostavljena i tri srca.
U komentarima ispod objave, mogu se pročitati razni komentari osude.

Podsjetimo, roditelji Eme Kobiljski davali su izjave u Višem sudu, gdje su do detalja opisali posljednji dan svoje mezimice i način na koji je ubijena i sahranjena.

Sumnjam da li ću ikada više moći da nastavim da budem ona ista ja, da budem dobar roditelj, supružnik, drug, dijete. Ja sada kada šetam samo gledam u zemlju, svako jutro plačem i Bogu se molim da nekoga ne pregazim idući na posao. Mi kao roditelji imamo osjećanje grižnje savjesti da li smo naše dijete pogrešno vaspitavali jer se Ema nije našla na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, bila je u školi – rekla je.
Kazala je i da ima potrebu da im oprosti, ali da niko od njih nije izjavio saučešće.

Jedino što sam od njih čula je da nisu krivi. Baš zbog toga imam osjećaj da mi neko kopa živu ranu. Očekivali smo da mi kao roditelji ne budemo podijeljeni na dvije strane, da ćemo jednako patiti. Ali to se nije desilo – priča ona.

(Informer.rs)