JAVNOST UPERILA PRST U POGREŠNOG ČOVEKA

Region

Nakon teškog ubistva koje se dogodilo u Sjenici, javnost je kuću koja se nalazi u neposrednoj blizini bunara, gde je pronađena žrtva, prepoznala kao kuću ubice što nije istina. Našoj redakciji javio se vlasnik kuće, apeluje na građane da njega i njegovu kuću ne dovode u kontekst sa ovim zločinom.

Vlasnik kuće, koji se obratio našoj redakciji, jasno je izrazio svoje nezadovoljstvo i zabrinutost zbog situacije u kojoj se našao.

„Posljednjih dana, nakon što su objavljeni snimci sa mesta zločina, suočavamo se s neprestanim uznemiravanjem. Novinari i građani dolaze pred našu kuću, uvereni da je ona povezana s ovim zločinom. Međutim, to nije istina. Ovde živimo mirno i bez ikakvih problema već dugi niz godina. Molimo vas da poštujete mene i moju porodicu i da nas ne uznemiravate dalje“, izjavio je vlasnik kuće za našu ekipu.

Ovakvi slučajevi ističu nužnost temeljnog proveravanja informacija pre nego što budu iznete u javnost, kako bi se izbeglo donošenje pogrešnih zaključaka i osuđivanje nevinih ljudi.

A1