KĆERKA BILA ZALJUBLJENA U MAJČINOG LJUBAVNIKA: SAŠA KULIŠIĆ SMETAO KĆERKI, SUPRUZI I LJUBAVNIKU

Crna hronika Uncategorized

Ubijeni Dobojlija Saša Kulišić sahranjen je danas na lokalnom groblju. Bolni jecaji i suze okupljenih na posljednjem ispraćaju ubijenog Kulišića prekidali su sumornu tišinu.

Sahrani su prisustvovali porodica i brojni prijatelji, a odmah pored kovčega stajali su Kulišićeva bivša supruga i djeca iz prvog braka. Oproštaju od Kulišića, međutim, nije prisustvovala njegova druga kćerka koju je dobio sa suprugom Andreom Kajganić, koja je uhapšena zbog ovog zločina.Među okupljenima se moglo čuti da je Kulišić naslutio da se nešto loše dešava. Govorili su kako je on skontao da se nešto sprema.

Kćerka Saše Kulišića, koja je osumnjičena za pomaganje u ubistvu oca, rješenjem suda sprovedena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda Doboj, potvrđeno je za

Osnovni sud u Doboju njoj je odredio maloljetnički pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pomagala u zločinu za koji su osumnjičeni njena majka Andrea Kajganić (32) i njen mladi ljubavnik Dražen Lazarević (19) .Pritvor može trajati najduže 30 dana, a kontrolu opravdanosti pritvora svakih 10 dana će provjeravati nadležno vijeće Osnovnog suda u Doboju”, navodi izvor ATV-a.
Kćerka pritvorena na prijedlog tužilaštva

U Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju za ATV kažu da im je policija zbog teškog ubistva Saše Kulišića dostavila izvještaj protiv tri osobe i to A.K. (34), D.L. (19) i maloljetnice, rođene 2009. godine.

”U odnosu na osumnjičeno maloljetno lice, a na prijedlog tužilaštva Osnovni sud u Doboju je 31. januara odredio jednomjesečni pritvor. Za druga dva osumnjičena lica tužilaštvo će nakon ispitivanja i obrade istih uputiti prijedlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju”, rekla je sekretar OJT Doboj Slobodanka Lukić.

Ona kaže da zbog zaštite istrage više informacija ne može iznositi u javnost.

Prema nezvaničnim informacijama kćerka je osumnjičena da je, po nagovoru majke Anree, ocu u piće sipala lijekove poput bensedina i leksilijuma. Međutim, nepoznato je da li je bila upoznata sa paklenim planom koji je njena majka skovala.Nezvanično saznajemo da je ona tokom saslušanja sarađivala sa istražiocima, a navodno je bila veoma hladna. Istražioci su stekli utisak da je i sama bila zaljubljena u Lazarevića.

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić prije ubistva bio omamljivan lijekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je kćerka upravo u tome učestovovala.