Severini stiže podrška žena širom regije: “Nemojte nikada dirati nečiju majku”

Showbizz

Amra Džeko, Nataša Bekvalac, Milica Todorović, Emina Jahović, Tijana Dapčević, Sofija Milošević su ostavile emotikone srca ispod Severinine objave u kojoj je pokušala da opiše svoju bol

Vrhovni sud u Hrvatskoj danas je poništio odluku o zajedničkom skrbništvu između Severine i Milana Popovića, te se skrbništvo ponovno vraća ocu.

Vezani tekst:

– Severina izgubila starateljstvo nad sinom: “Moje dijete nije vreća krompira kojom ćete trgovati”

Severina objavila srceparajuću poruku o sinu: On je moja kap na dlanu

Ta iznenadna odluka šokirala je samu Severinu, ali i brojne žene iz cijele regije koje joj putem društvenih mreža šalju poruke podrške.Među njima su se oglasile i brojne poznate osobe iz BiH, Hrvatske i Srbije.- Dobro, da li će vas ikad pustiti da živite normalan život? Je li dosta???, napisala je bh. voditeljica Maja Čengić Miralem uz Severininu fotografiju na kojoj pozira sa sinom Aleksandrom dok je bio beba.

– Užas, Podrška za Severinu i jadno dijete koje trpi ovu agoniju, napisala je hrvatska pjevačica Ida Prester.

– Jezivo. Nepravedno. Volim te Severina, poručila je na svom Instagram storyju bh. voditeljica Emela Burdžović.

Izgleda da se tema ‘majka‘ ne završava. Podrška Severini, kojoj ponovo oduzimaju starateljstvo i njenoj strašnoj borbi za svog sina, koji se izjasnio da želi da bude sa mamom, naravno, napisala je srbijanska glumica Milena Radulović.

– Nemojte nikada dirati nečiju majku. Niste svjesni šta Bog može da vam uradi. napisala je Seka Aleksić.

– Iz ličnog iskustva znam da je najgore rodit dijete s psihopatom jer se onda ‘bitke vode‘ preko djeteta. Podrška za Severinu, još je jedna od desetina poruka koje je pjevačica podijelila na svom profilu.

Također, Amra Džeko, Nataša Bekvalac, Milica Todorović, Emina Jahović, Tijana Dapčević, Sofija Milošević su ostavile emotikone srca ispod Severinine objave u kojoj je pokušala da opiše svoju bol.

oslobodjenje