“Evo, Sreće Moje, Naložio Vam Je Tata Badnjak”: Potresne Reči Oca Žrtava Ubice Sa Cetinja Odjeknule Na Praznik

Crna hronika

“Evo, sreće moje, naložio vam je tata badnjak”: Potresne reči oca žrtava ubice sa Cetinja odjeknule na praznik

Prethodno se oglasio kada je srušena kuća masovnog ubice Borilovića

Miloš Martinović, kome je Vuk Borilović (34) na Cetinju, 12. avgusta 2022. godine, ubio suprugu Natašu i njihove sinove Mašana i Marka, a potom ubio još šestoro ljudi i pet ranio, posvetio je porodici emotivan status na Badnji dan.

“Evo, sreće moje, naložio vam je tata badnjak”, napisao je Miloš Martinović koji je uz status na Fejsbuku postavio i fotografiju.

Unesrećeni muž i otac Miloš Martinović često posvećuje objave svojim preminulima, piše Informer.

Dodaju da je kuća masovnog ubice Vuka Borilovića u cetinjskom naselju Medovina, gde je i počeo krvavi pir, srušena uoči Nove godine 31. decembra u večernjim satima, po nalogu nadležne inspekcije.

Očekuje se da ovih dana nadležni nastavi da uklanjaju ruševine. Prema najnovijim izveštajima veštačenja, Borilovića je likvidirala crnogorska policija, mada je s početka bilo sumnje da ga je pogodio metak komšije Nenada Nena Kaluđerovića.

Pre masakra, Borilović je odveo suprugu i decu kod njenog oca u jedno malo mesto na crnogorskom primorju, a potom se vratio kući i ubio svoju podstanarku Natašu i njenu decu, kumove, prijatelje i rođake.

Kako Informer.rs saznaje, Borilovićeva supruga je pobegla u inostranstvo s dvoje dece, s obzirom na to da je strana državljanka. Njen otac je posle masakra nastavio da izdaje sobe za goste tokom sezone. (Telegraf.rs)