Ovako živi najbogatiji Albanac: Papuče od 540 evra i neviđeni luksuz (VIDEO)

Svijet

​Albanac iz Sjeverne Makedonije, Šenki Maslani zaintrigirao je javnost svojim vrlo neobičnim načinom života. Naime, poznat kao Šenki Versaće, živi u neopisivom luksuzu, a detalje iz svoje svakodnevice redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Gdje je luksuz, tu je i ovaj milioner, koji ne dopušta da ga bilo šta ograničava, već slijedi svoja uvjerenja i ciljeve. Inače, otac je troje djece kojima bezrezervno dopušta da uživaju u svim privilegijama svog bogatstva.

Luksuzni automobili, veleletne vile, preskupa odjeća, kafić – sve je to njegovo vlasništvo. Ali, sve ostavlja bez teksta zbog neizmjerne ljubavi prema poznatom svjetskom brendu “Versace”, a koliko je njime fasciniran govori i činjenica da je sve u motivima poznatog modnog brenda. Od namještaja, preko posteljine, ormara, preko poda pa sve do zidova sve blista i sjaji, piše “Kurir”.

“Volim brend Versaće od 2009. Imam kuću u selu Aračinova, ovdje blizu Skoplja, i sve je pod brendom Versaće. Moja je odjeća uvijek puna Versaćea. Garderobu nabavljam u Italiji i Belgiji. I zlato koje imam sve je s oznakom Versaćea i imam oko pet kilograma takvog brendovanog nakita” rekao je jednom prilikom Šenki Versaće.

Mnogi se pitaju odakle mu toliki novac, ali on je sve nedoumice lako riješio.

“Zarađujem od prodaje automobila, imam veliki auto plac. Ja to radim godinama.”

Svaki njegov automobil personalizovan je za njega, a na sebi ima prepoznatljive Versaće uzorke.

U rodnom gradu otvorio je i kafić, a cijeli enterijer takođe je u znaku Versaćea. Namještaj je stigao iz raznih dijelova svijeta, a sve u njemu je izuzetno skupo. Ali, i jelovnik je prilagođen poznatom brendu pa želite popiti kafu koju krasi prepoznatljiv logo.

Dodatno je šokirao slikama na kojima pozira kao Sulejman Veličanstveni, u kući ima sve iz Versaće programa, uključujući i garderobu, a oko vrata nosi zlatne lančiće od kojih su neki, sudeći po slikama, teški oko jedan kilogram, ako ne i više. Zbog svega navedenog smatra se jednim od najbogatijih Albanaca na Balkanu, prenosi “Kurir”.

Na donju odjeću troši pozamašne svote novca, a jedne gaće navodno koštaju 188 evra. Ima više od 400 pari tenisica ovog brenda, pa za njih ima posebne prostorije.

“Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavjese, posuđe. Nema apsolutno ništa što nije brendirano. Jedne papuče plaćam 540 evra. Moja odjeća nije jeftina, ali što ću kad je volim? Volim trošiti na odjeću, donesu mi prijateljice, a najdraža kombinacija mi je crna i zlatna” rekao je Šenki Maslani, zvani Versaće.

Prije nekoliko godina kupio je i luksuznu vilu u Beogradu za 4 miliona evra.

“Nema šta, Srbija je predivna, njena priroda ostavlja bez daha, pa ću imati gdje odmoriti. Naravno, bitnije su mi lijepe djevojke i noćni život Beograda. Zato sam odlučio pronaći kuću u kojoj ću moći praviti najbahatije zabave kakve Srbi nisu vidjeli” objasnio je tada Šenki, prenosi “Jutarnji list”.