(FOTO) Autobus oldtimer u prazničnom ruhu: Danas podjela paketića mališanima u Sarajevu

Region

Kompanija Centrotrans odlučila je obradovati najmlađe stanovnike Sarajeva

Kompanija Centrotrans povodom novogodišnjih praznika ukrasila je svoj autobus oldtimer sa motivima koji asociraju na novogodišnje praznike.

Tako je autobus ukrašen crvenom kapom, bijelom bradom…

image

/ Podjela paketića djeci uposlenika kompanije

Danas će Centrotrans podijeliti paketiće djeci u Sarajevu, a tokom proteklog vikenda paketići su podijeljeni djeci uposlenika ove kompanije.

– Tim povodom za mališane je upriličeno veselo druženje sa Djeda mrazom, koji je na Autobazu stigao u Centrotransovom autobusu oldtimeru ukrašenom novogodišnjim motivima. Nakon dodjele paketića organizirano je zajedničko fotografiranje djece i roditelja, nakon čega su svi zajedno krenuli na kraću vožnju našim autobusom do Hrasnice.

image

/ Podjela paketića djeci uposlenika kompanije

Mališani su osim u dječijim pjesmicama i slatkim poklonima i tokom vožnje imala priliku da se druže sa Djeda mrazom, ali i saznaju više o njegovom životu na Sjevernom polu.

Današnje druženje na Autobazi uvod je u još jednu aktivnost koju Centrotrans također s radošću organizira svake godine. Naime, u utorak, 26. decembra bit će upriličena podjela paketića za mališane glavnog grada Bosne i Hercegovine, naveli su iz Centrotransa prije dva dana.