Medo ljubavi razveselio djecu oboljelu od malignih bolesti u Banjaluci (VIDEO)

Region

BANJALUKA – Medo ljubavi razveselio je djecu oboljelu od malignih bolesti u Roditeljskoj kući “Iskra” u Banjaluci, te im povodom Nikoljdana i Nove godine donio paketiće.

Ovaj Medo ljubavi je postao glavna atrakcija banjalučkih mališana, ali i starije populacije, te je rado viđen gost na svim veseljima i proslavama.

“Ja sam učiteljica u Roditeljskoj kući i svake godine kao maskota mede uručim paketiće djeci i svojim đacima”, kazala je tridesetčetvorogodišnja Jovana Rodić, koja svojim kreativnim kostimom mede stavlja osmijeh na lica mnogobrojnoj djeci, ali i odraslima, kako u Banjaluci, tako i u drugim gradovima Republike Srpske, a ovog puta je svu svoju ljubav i kreativnost usmjerila oboljeloj djeci iz Roditeljske kuće u Banjaluci.

Prema njenim riječima, djeca su svake godine oduševljena.

“Svake Nove godine budu prisutna druga djeca, a najviše se obraduju paketićima”, istakla je ona za “Nezavisne”.

Decembar je, kako kaže, mjesec darivanja i poseban je osjećaj kada znate da ste obradovali dijete koje nije u svojoj kući.

“Trudimo se da bar na neki lijep način dožive tu novogodišnju čar. Izmamili smo osmijehe na licu naših malih heroja i uljepšali im dan”, kazala je ona i dodala da je medo svima omiljena plišana igračka, pogotovo manjoj djeci i sam kostim je mekan i plišani.

Dodaje da je kostim šila šnajderica ručno u Srbiji.

“Ja sam jedina u Banjaluci koja na ovakav način uveseljava djecu”, istakla je ona.