IZAŠAO FRAJER IZ MERCERDESA, A ONO BLAMČINA NEVIĐENA: Ja kao MODEL OD MILION DOLARA, a on ni da me pipne i to zbog OVOGA

Svijet

DOŠAO JE MERCEDESOM PO MENE, A KAD SAM GA VIDELA… Očekivala sam BAJKU, a onda sam shvatila s kim imam posla

Sve je počelo kao bajka. Miloš i ja smo se upoznali u jednom klubu gde sam bila sa drugaricama, slavile smo Bokin raskid. I da, ako ste se pitali, mi i to slavimo. Bila je u vezi sa klasičnim manipulatorom, napravio joj užas od života i najbolje što je mogla da uradi jeste da pobegne iz te veze. Dakle, nas četiri montirane do bola, nije što su moje drugarice, ali ne zna se koja od njih je lepša. On bio sa ortacima, vidim ja, momci se zagledali. Poslaše nam piće, prvo nazdravljanje, pa milimetar po milimetar, eto ih za našim stolom. Odmah mi se dopao. Uglađen, šarmantan, super namontiran, probija mu parfem kroz onaj klupski dim. Što bi moja baba rekla – “sve na njemu dubi”!

Pozvao me je već sutradan da se vidimo i, prvo pa muško, otišli smo u najskuplji restoran. I takav nam je bio svaki sledeći izlazak. Vodio me u skupe restorane, na luksuzne večere, žurke u gala klubove, na sva ona mesta o kojima devojke sanjaju… Već sam se zabrinula da neću imati dovoljno svečanih krpica za izlaske sa njim. Ma, frajer i po, a  ja sam uživala u svakom trenutku provedenom s njim.

Tako, kako bih uzvratila, za prethodni vikend sam planirala da ga iznenadim nekom dobrom večericom. Pa, kad vidi kako kuvam, a još kako mi izgleda stan… Oduševiću ga! Inače, već sam se opremila za praznike, uzela svu potrebnu dekoraciju. Na ANANASU sam uzela najgotivniju jelku, GREEN BAY Novogodišnja jelka, PVC, 180 cm, 842 grana, ne može biti raskošnija!

I pravo da vam kažem po super ceni – 5.999 dinara!

Kako je crvena boja ove godine, nisam mnogo razmišljala, uzela sam super ukrase, KRIST+ set od 30 ukrasnih kugli 6cm. Ceo set na popustu 50 odsto, sada 1.199 dinara.

Ostalo mi je bilo da rešim zvezdu za vrh jelke, nađem i nju na ANANASU, cena bogovska, a još ima i kuglice u kompletu. ECORIS Novogodišnji ukrasi za jelku, 33 komada u crvenoj, zelenoj, srebrnoj boji! Sve se uklapa. Njih sam platila isto skoro džaba, 1.599 dinara.

Pošto Nova godina nije praznik ako nema i svetleće dekoracije, uzela sam i  LUMINEO lampice sa 223 LED dioda. Boja toplobela sa 1-2 glow basic 7 nivoa lampica, koštaju na akciji 3.649 dinara.

Razmišljam se tada, mogla bih još malo da pojačam – obožavam kad sve šljašti. Tako uzmem i LUMINEO bežične lampice za jelku sa 50 LED dioda Colour Changing 490cm, kad je bal nek je maskenbal! One 6.539 dinara.

Ostavila kutije u dnevnoj sobi, rekoh to ću na kraju da postavim. Međutim, promena plana – zove on mene u petak i kaže:

“Mala (obožavam što me tako zove), spremi se. Sutra te vodim na posebno mesto!”

“Opa”, mislim se ja, šta je sada isplanirao… Nema veze, večera može i neki drugi put. Sutradan sam se doterala kao nikad u životu, izgledala sam kao milion dolara – utegla se u mini haljinu, ispod sve čipkica, šminka full, kosu podigla… Posle ćemo kod njega, ma ima sve da puca od strasti!

Došao je po mene u tu subotu, gledam s prozora kako izlazi iz mercedesa, kad on u trenerci. Šta je ovo?! Kad se pojavio na vratima, izgledao je baš umorno i rekao da mu nije dobro i da bi mu baš prijalo da ostanemo kod mene… Kaže baš ga boli glava. Nije ni primetio kako izgledam.

Drugi bre sanjaju da izvedu ovakvu ribu, a ovaj moj se pokunjio. Dobro, neću da dramim, posadim ga na krevet dok mu skuvam čaj.

Ma, “ozdraviću” ga ja, veče još nije propalo, mislim se. Dok sam se ja bavila u kuhinji, čujem neko šuškanje. Kad, on počeo da kiti jelku kao malo dete. Raspričao se sav oduševljen kako mu je to bilo nešto najdraže kad je bio mali. Gledam ga i ne verujem! Pored njega ja – živa vatra, a on kao dete kiti jelku! Ma, da li je moguće?!

Još nisam bila spremna da odustanem, skinem ja haljinicu, kao da se raskomotim, a on i dalje ništa. Šta ću, kud ću, nisam imala drugog izbora nego da mu se pridružim u kićenju jelke. Nisam želela da nam propadne veče na durenje, ma koliko da su se moji planovi izjalovili. Ubrzo je i mene uhvatilo praznično raspoloženje, pa smo se kroz smeh svađali gde koji ukras treba da ide. I tako ja shvatih da su najlepši trenuci zapravo oni kad smo zajedno, bez obzira na okolnosti.

I šta da vam kažem, toliko nam je dobro bilo, toliko smo se zabavili, da je njega prestala da boli glava. A kad smo postavili poslednji ukras, crvenu zvezdu na vrh jelke, samo me privukao sebi. I više ništa neću da vam kažem…