Desingerica raspametio mlade u opatijskom klubu. Neki ga žele zabraniti

Showbizz

SRPSKI izvođač Desingerica prošlog je vikenda nastupio u jednom opatijskom klubu i raspametio mlade, a snimke njegovog nastupa preplavile su društvene mreže.

Desingerica, pravim imenom Dragomir Despić, potpuni je hit u Hrvatskoj, a svojim se trap pjesmama, poput hita Ccokolada, popeo na sam vrh YouTube trendinga. Upravo zbog toga ne bi trebalo čuditi što je napunio jedan od najvećih klubova na Kvarneru, a publika je jednoglasno pjevala njegove hitove.

@fiuman.hr #opatija #desingerica ♬ original sound – Fiuman.hr


Desingerica je inače poznat po tome što publiku voli gađati prljavim čarapama i tući ih tenisicama po glavi, pa je svoj prepoznatljivi potez napravio i na nastupu u Opatiji i lupao po glavi publiku u prvom redu.

@fiuman.hr #opatija #desingerica ♬ original sound – Fiuman.hr

 

Inače, Desingerica je u samo godinu dana otkako je počeo svoju karijeru postigao zapažen uspjeh. Naime, prošle je godine s Lukom Bijelovićem, poznatim kao Pljugica, objavio prvi singl Kucci Kucci, koji je postao potpuni hit.

Rasprava na društvenim mrežama

Njegov nastup izazvao je burnu raspravu na društvenim mrežama i postao je glavna tema na Kvarneru tijekom vikenda, a portal fiuman.hr piše kako se u jednoj opatijskoj Facebook grupi povela rasprava o tome treba li zabraniti turbo folk u Opatiji.

“Hvala Bogu da sam ostario!”, “Svako vrijeme nosi svoje, ali ovo je užas”, “Strašno” i “Što je ovo?” neki su od komentara.

Međutim, bilo je i onih koji se ne slažu s njima. “Napokon mladi u Opatiji imaju mjesto za sebe i eto ni to ne valja. To je njihov đir danas i neka uživaju”, glasi jedan od komentara.

Sviđalo se to nekima ili ne, činjenica jest da su nedavni nastupi srpskih izvođača, poput Desingerice, Breskvice i Inas privukli brojnu mladu publiku u opatijski klub, koji pjevaju uglas njihove hitove. Dakle, riječ je o trendu koji će, izgleda, potrajati još neko vrijeme, a mladi su rekli svoje.