Nosila je titulu najljepše Jugoslovenke, a nakon razvoda od nogometaša borila se s depresijom(VIDEO)

Showbizz

Suzana Žunić je 1988. godine proglašena missicom Jugoslavije, što joj je donijelo slavu. Međutim, suprugova nevjera joj je promijenila život.

Naime, 1990. udala se za nogometaša Igora Štimca. Dobili su troje djece: sina Luku i kćerke Miju i Deu. Duži niz godina širile su se glasine da ju je on varao s manekenkama, pjevačicama, glumicamama…

Pjevačica Alka Vuica jednom je prilikom priznala da je bila Igorova ljubavnica. Tvrdila je da joj je obećao da će se razvesti. Nakon što je saznala da je i dalje sa Suzanom, prosula mu je piće u lice.

“Veoma cijenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povrijeđena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obje jako voljele istog muškarca i vjerovale mu”, ispričala je Alka.

Suzana i Igor su se razveli 2009. Ona je nakon svega što se dogodilo pala u duboku depresiju. Sreću je pronašla s bišvim košarkašem Damirom Milačićem. Posvetila se slikanju te na svom Instagam profilu često objavljuje fotografije svojih radova.
Luka Štimac je 2020. prijavljen za porodično nasilje. Naime, nakon svađe je napao oca Igora, a nakon toga i sestru. Tim povodom se oglasila Suzana.

“Možda griješim, možda ne, ali imam potrebu podijeliti neke lijepe slike naše prošlosti, a i sadašnjosti. Kako da krenem? Mi smo šarena i šašava porodica. Malo smo se proširili s Dadom i Lanom, također i s malim Ivanom i Nikom. Mogu vam reći, prošli smo puno toga, od razvoda do dječijih tuga i trauma koje su proizašle iz toga, ali i do zacjeljena rana, kod nekog više, kod nekog manje, ali smo ostali porodica. Nemojte ljudi suditi, nemojte ogovarati, pustite karme i bumerange”, započela je.

Dodala je da su dječije rane najteže rane i da nema te igle i konca koji to može nabrzinu sašiti.

“Dug je proces, a mi smo tu, na korak. Moja porodica je i Dado i moja djeca i Igor i njegova djeca. Nema ništa ljepše nego kad svi sjedimo za istim stolom. Rješavamo naše brige i probleme. Ima ih ponekad, ali izvesti porodicu i djecu na pravi put nije nekad lako. Uvijek se treba boriti, a i praštati i voljeti. Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora! Da, Igora, nemojte se čuditi. On im je podrška i prijatelj, katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme”, također je navela.