Brena glavni krivac za raskid veze svog sina i glumice! Viktor Milicu otkačio preko poruke

Showbizz

Kako saznajemo od dobro obaviještenog izvora, do Brene su s više strana došle informacije o glumičinom privatnom životu, koje se pjevačici nisu svidjele, pa je na sve načine pokušala, a na kraju i uspjela, da sina razdvoji od Milice, s kojom je bio u vezi duži vremenski period, piše Kurir.

Iako mu je majka više puta objašnjavala da Milica nije dobar izbor za njega, on za to nije mario, a jedan od njegovih posljednjih pokušaja je bio da ih upozna prilikom zajedničkog putovanja za Crnu Goru, ali Brena za to nije htjela ni da čuje.

Viktor je na sve načine pokušavao da djevojku zbliži s majkom, ali bezuspješno. Brena je nije gotivila od početka. On je imao plan da povede Milicu sa sobom u Crnu Goru, kad je s majkom išao kao njena pratnja na romsko veselje u Dobre vode. Cilj mu je bio da tamo svi zajedno provedu neko vrijeme i da se malo bolje upoznaju. Brena za to nije htjela ni da čuje i nije bilo šanse da popusti. Viktoru nije bilo svejedno zbog toga. Baš se iznervirao, te je odlučio da sam ode na more i da razmisli šta će i kako će dalje – priča naš izvor, pa objašnjava i kako je Živojinović raskinuo s glumicom iz serije “Igra sudbine”.

– Kad je shvatio da protiv majke ne može, nakon nekoliko dana na jahti ohladio je glavu i razmislio o svemu. I sam je shvatio da je počelo da mu smeta što je u posljednje vrijeme Milica imala sve više intimnih scena u seriji u kojoj igra. Raskinuo je s njom preko poruke. Napisao joj je da treba da naprave malu pauzu i da želi da se posveti biznisu. Kad je javio Breni da ju je poslušao, baš se obradovala. Bilo joj je drago da je i sam shvatio da je to najbolje za njega – završava izvor.