Tužilaštvo objavilo detalje stravične nesreće u bh.gradu : Dvije osobe poginule

Crna hronika

Dvojica muškaraca preživjela u Porsche Cayennu koji je sletio s kolovoza

Dvoje osobe, čiji identitet za sada nije poznat, smrtno su stradale, a Nihad Aljić (46) iz Vukosavlja i lice iz Modriče čiji su inicijali F.M. (29) su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći u Novakovićima na magistralnom putu Banja Luka-Laktaši, prilikom slijetanja vozila Porsche Cayenne sa kolovoza, saopćeno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Saobraćajna nesreća se dogodila sinoć u 21:50 sati, a povrijeđeni Aljić je upravljao vozilom Porsche Cayenne , dok je F.M. bio njegov saputnik.

Povrijeđenima je pružena ljekarska pomoć i oni su zbrinuti u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banja Luci.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Dalibor Vrećo sa pripadnicima banjalučke Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja.

Tužilac je naredio preduzimanje svih potrebnih istražnih radnji i mjera, kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nesreće, a naređena je i obdukcija poginulih, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.