Fanovi šokirani nakon što su vidjeli zube Johnnyja Deppa: “Zašto ne posjeti zubara?”

Showbizz

“Imam poriv da operem zube, očistim ih koncem i koristim strugač za jezik svaki put kad vidim sliku Johnnyja Deppa u Cannesu”, samo su neki od komentara

Glumac Johnny Depp bio je zvijezda filmskog festivala u Cannesu zbog premijernog prikazivanja njegovog povratničkog filma ‘Jeanne du Barry‘. Međutim, pažnju korisnika na društvenim mrežama privukle su fotografije na kojima se vide njegovi žuti zubi.

59-godišnjak je uglavnom pozirao pred fotografima ozbiljan i bez osmijeha na licu, ali oni su ga ipak uspjeli snimiti u nekoliko trenutaka kada je pokazao zube. Fanovi se ne mogu načuditi fotkama koje su vidjeli i mnogi se pitaju ide li zvijezda uopće kod zubara.

“Njegovi zubi izgledaju nezdravo. Zašto ne posjeti zubara?”, “Čini se da zubi Johnnyja Deppa trunu”, “Imam poriv da operem zube, očistim ih koncem i koristim strugač za jezik svaki put kad vidim sliku Johnnyja Deppa u Cannesu”, samo su neki od komentara korisnika na Twitteru.

Inače, prvi put nakon što je završilo suđenje stoljeća s njegovom bivšom suprugom Amber Heard, Depp se prošetao crvenim tepihom pred oduševljenim fanovima. Nakon prikazivanja filma publika ga je nagradila pljeskom u trajanju od sedam minuta.