Umjetna inteligencija pokazala kako bi princeza Diana izgledala na svoj 62. rođendan

Svijet

NE PRESTAJE se pričati o krunidbi kralja Charlesa III., a mnogi su se fanovi kraljevske obitelji zapitali kako bi taj događaj izgledao da je njegova bivša supruga, pokojna princeza Diana, danas živa. Poznato je da ona ne bi postala kraljica jer se tog prava odrekla nakon razvoda.

Na Instagramu je osvanula fotografija koja je nastala alatima umjetne inteligencije, a prikazuje kako bi nekad najpopularnija žena na planetu izgledala sa 62 godine da je još živa. Objava je za kratko vrijeme postala viralna senzacija.

https://www.instagram.com/p/Cr8XNKMM0g8/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

“Ona je kraljica srca. Toliko godina je prošlo nakon njene tragične i prerane smrti, ona se i dalje pamti”, “Diana je bila sposobna da bude kraljica”, “Bila je jedinstvena žena”, “Zauvijek u našim srcima”, “Nije joj bilo suđeno da postane kraljica”, samo su neki od komentara ispod objave.

Inače, digitalni umjetnik iz Istanbula Alper Yesiltas, koji je pomoću umjetne inteligencije kreirao zadivljujuću seriju fotografija pod nazivom “Kao da se ništa nije dogodilo”, ranije je također prikazao kako bi princeza Diana izgledala danas da je izbjegla tragičnu smrt 1997. godine.