NOVI HIT U SRBIJI: Sve više vozača registruju svoje vozilo kao TRAKTOR – za to imaju dobar razlog

ispovijest Region

U novom Sasomange blogu saznajte zašto su kvadovi sve popularniji kod nas, kao i kakva je njihova trenutna ponuda na tržištu u našoj zemlji.

(FOTO: Mondo/Stefan Stojanović)

Vozila koja nose naziv ATV / Quad ili jednostavno – kvadovi bez sumnje spajaju najbolje elemente iz sveta automobila i motocikala, pa su sve popularnija kako u svetu, tako i u našoj zemlji.

Ukoliko ste željni vozačke avanture ali automobile smatrate predosadnima, a motocikle prerizičnim, imajte u vidu da postoji rešenje koje ta dva sveprisutna vozila ujedinjuje u svojevrsno prevozno sredstvo sposobno za vožnju na svim vrstama podloga, idealno za istraživanje najzabačenijih krajeva.

Na srpskom tržištu danas ima mnogo različitih kvadova u ponudi i to u raznim varijantama, a mi smo ovom prilikom izdvojili za vas top 5 favorita:

STELS – STELS 850 GUEPARD

Na prvom mestu izdvojili smo ruski Velomotors, čija istorija počinje tek sredinom devedesetih godina prošlog veka, međutim, iako u tinejdžerskim godinama, Velomotors ima ozbiljne namere, što se može videti po njihovoj želji da proizvede ATV vozilo koje može da parira najboljim modelima vodećih svetskih proizvođača.

U pitanju je Stels Guepard serija najsnažnijih i tehnološih najnaprednijih ATV vozila ikada proizvedenih u Rusiji koje ćete pronaći OVDE. Ovo je prva serija Velomotors ATV vozila u kojoj nisu upotrebljeni delovi proizvedenih u Kini, već samo komponente vodećih japanskih, tajvanskih i ruskih proizvođača. Jedan od članova Guepard serije je i model 850G, a jedna od varijanti u kojoj se može naći je i Trophy PRO ESP.

SEGWAY 600 EPS FULL

Reč je o najnovijem ATV brendu i kako bi poznavaoci rekli – neukroćenoj mehaničkoj zveri impozantnih linija. Jednostavan stil i kontrastni dizajn boja kreiraju jedinstveno vozilo marke Segway koje ćete pronaći OVDE. Snaga od 44 konjske snage izuzetno je jaka među ATV vozilima zapremine 570CC, sa izvrsnim performansama čak i pri maloj brzini. Pored brzog startovanja, daje brzo i snažno ubrzanje u režimu pune brzine, što može u potpunosti pobuditi vašu najprimitivniju želju za vožnjom.

TGB BLADE 1000 LTX MAX EPS NEW

Modernizovan vodeći model nudi sada još bolju funkcionalnost i još atraktivniji dizajn i možete ga kupiti OVDE po najpovoljnijoj ceni na tržištu. Novitet dolazi sa potpuno novim velikim TFT ekranom u boji sa dnevnim i noćnim režimom rada, koji sada ima Bluetooth vezu sa mobilnim telefonom.

Performanse ovog odličnog četvorotočkaša osigurava najmoćniji TGB motor ikada, i naravno, ne postoji ništa što nedostaje što čini Bladu 1000 LTX tako popularnom: 2×4/4×4 pogon sa blokadom diferencijala, pojačan automatski menjač sa japanskim komponentama, snaga upravljanje s promjenjivim efektom, produžena šasija sa dovoljno mesta za dvoje i vučni uređaj.

SEGWAY FUGLEMAN 1000

Sad dolazimo i do nečeg malo drugačijeg – futurističkog kvada živahnih performansi koji možete nabaviti OVDE i koji je savršen odraz besprekornog ukusa. Fugleman nije samo moćan pomoćnik u vašem životu, već i solidan drug u istraživanju sveta.
Napravljen za više, Fugleman UT10 benzinski UTV je jedna teška mašina. Mišićav i sposoban, sa visokim odnosom snage i težine, Fugleman UTV je dizajniran da vam olakša radno opterećenje i učini da sva putovanja budu sjajna.

Can-am TRAXTER XU T HD8 2020. godište

Na kraju, naš izbor pada na moćni kvad TRAXTER XU T, vozilo koje se u Srbiji registruje kao traktor i koje možete pronaći OVDE. U pitanju je izuzetno snažno vozilo koje će vas odvesti daleko od svakodnevnih problema. Traxter je jedinstveno i najbolje Can-Am Side-by-Side vozilo. Na gradilištima, za lov, poljoprivredu i na bilo kojem mestu gde želite obaviti svoj posao.

Sa njim je dan gotov kada vi kažete da je gotov i zato možete koristiti ovo side-by-side vozilo za sve terene i sve uslove. Nije potrebno uhodavanje i dodatno održavanje. Ovo su vozila koja želite dati svojoj deci, a ne vašem prodajnom servisu.

Kompletnu ponudu novih i polovnih ATV / kvadova možete pronaći OVDE.

Sasomange je oglasnik za sve što tražiš u Srbiji. Oglašavanje na našem sajtu je besplatno. Iskoristi priliku da na jednostavan način zaradiš, kao i da pronađeš šta god da ti je potrebno.

(Marija Ivetić)