Legendarni srbijanski odbojkaš potpuno shrvan bolom, odao počast ubijenoj kćerki

Crna hronika Sport

Proslavljeni srbijanski odbojkaš i njegova supruga potpuno su slomljeni nakon nezapamćene tragedije u Beogradu

U velikoj tragediji koja je zadesila Srbiju, a u kojoj je učenik OŠ “Vladimir Ribnikar” u Beogradu usmrtio devetero ljudi, ubijena je i kćerka proslavljenog srbijanskog odbojkaša Dragana Kobiljskog, koji je danas sa suprugom odao počast stradalima.

Kobiljski trenutno radi u odbojkaškom klubu Zalau u Rumuniji, a odmah nakon što je primio tužnu vijest, uputio se za Beograd. U školu je došao u društvu supruge koja je od boli onemoćala i u ruci je nosila cvijeće. Supruga se jedva držala, stiskala Dragana i držala ga za ruku.

Od boli su zanijemili, a nesretna žena samo je odmahnula glavom, uz zajedničku zamolbu za ​​razumijevanje svih medija, nastavili su prema školi, piše Sportal.

Tokom trenerske karijere vodio je srbijanske velikane poput Crvene zvezde, s kojom je osvojio dvije šampionske titule, Partizana, Radničkog iz Kragujevca i Borca iz Starčeva.

Svojevremeno je bio i proslavljeni odbojkaš, a karijeru je pretežno proveo u Francuskoj nastupajući za Ajaccio, Toulouse i Rennes, dok je nosio i dres Partizana.