TRUDNA NASTAVNICA (35) NAĐENA MRTVA: Prije smrti objavila OVU fotografiju, sve je i dalje MISTERIJA (FOTO)

Crna hronika ispovijest

Marel je radila u osnovnoj školi Sendvud u Glazgovu

Marel Starok (35), nastavnica u poodmakloj trudnoći nađena je mrtva na imanju u Glazgovu, a u toku je potraga za osumnjičenim nakon što je njena smrt okarakterisana kao sumnjiva.

Kako prenose tamošnji mediji, nakon što su otkrili njeno tijelo, policajci su tražili čovjeka u udaljenom parku. Škotska policija je saopštila da su dvije istrage povezane, ali da se ne vjeruje da postoji rizik za širu javnost.

Marel je radila u osnovnoj školi Sendvud u Glazgovu, a u pismu upućenom roditeljima, direktorka osnovne škole Fiona Doneli rekla je da je ona bila „voljeni član“ nastavnog osoblja.

– Sa dubokom tugom moram da vas obavijestim o iznenadnoj smrti gospođe Starok, koja je voljeni član našeg nastavnog osoblja. Znam da će ovo biti šok za našu školsku zajednicu i učinićemo sve što možemo da podržimo djecu, osoblje i porodice u teškim i izazovnim vremenima – rekla je ona.

Marel se preselila u Glazgov kada je imala 17 godina da bi nastavila karijeru u scenskoj umetnosti. Kasnije je postala nastavnica u osnovnoj školi nakon što je završila postdiplomske studije.

(Izvor: Espresso)