(VIDEO) Pijani preživio pad sa 19. sprata zgrade i pjevajući otišao u bolnicu na pregled

Svijet

Vjerovali ili ne jedan Rus preživio je pad sa 19. sprata nakon što je pao direkt na krov automobila parkiranog ispred zgrade, razbio ga, a zatim je jednostavno ustao i otišao do vozila hitne pomoći koje je stiglo na lice mjesta, rekle su lokalne službe za vanredne situacije.

Na društvenim mrežama se pojavio video sa detaljima o čudesnom preživljavanju pada sa 19 sprata koji se desio u u ruskom gradu Voronježu.

Na video snimku koji kruži Twitterom se vidi kako hitne službe pomažu čovjeku da izađe iz olupine automobila Nissan X-Trail.

Rus je nakon što je ustao, obrisao je komadiće stakla prije nego što je krenuo u hitnu pomoć, jer je, generalno, čovjek izgledao veoma dobro za osobu koja je preživela pad od 60 metara odnosno kao da mu se ništa desilo nije prenio je ruski Sputnjik.

Mještani na društvenim mrežama pišu da je muškarac bio u alkoholisanom stanju.

Povrijeđenom muškarcu je, međutim, ipak bila potrebna medicinska pomoć odnosno medicinski pregled za svaki slučaj, pa je prebačen u bolnicu.

Prema izjavama svjedoka objavljenim na društvenim mrežama, preživjeli je čak mogao da pjeva na putu do medicinske ustanove.