SA 12 GODINA JE POČELA DA BRIJE BRADU! Sada je uradila ovu stvar i sve ostavila u VELIKOM ŠOKU, ljudi nisu mogli da veruju (VIDEO)

Svijet

Koral Sančez iz Sijetla je, zbog niza hormonskih poremećaja, jednog dana primhetila da joj raste brada, odnosno dlake na istoj. Imala je 12 godina.

Žena je dugi niz godina brijala bradu koja joj se pojavila na donjem dijelu lica. Nedavno se oslobodila stereotipa žene i redovnog brijanja, pustila je bradu i kaže da je zaista sretna.

Rijetko se dešava da djevojke imaju ovakvu bradu. U njenom slučaju, bio je to sindrom policističnih jajnika. Priča Koral Sančez postala je viralna nakon što je 29-godišnjakinja počela da dijeli svoje slike na društvenim mrežama. Ona se dičila svojom bujnom bradom.

Sada se 29-godišnjakinja oseća se prelijepo sa svojim prirodnim imidžom. Ne brije se već skoro 3 godine.

– Mislim da sam počela da se brijem jer sam se osjećala prinuđenom da to uradim. Osjećala sam se loše zbog toga što su druga djeca komentarisala moje guste zaliske – rekla je Koral Sančez.

Koral od 12. do 26. godine brijala je bradu svako jutro , odmah nakon ustajanja. Brada joj je tako brzo rasla da je morala da se brije čak i po dva puta na dan. Takođe je nanosila nekoliko slojeva šminke kako bi sakrila sve znakove dlaka na licu.

Trebalo mi je dosta vremena da prihvatim bradu. Sada se pogledam u ogledalo, smijem se i osjećam se zaista lijepo – kaže ona.

(Kurir.rs/NajŽena)

@dakotasbeard Answer to @ashaabdi72 good question. Yes. #beardedlady #drinking #millennial #drinking #beer #dakotasbeard #fypage ♬ original sound – Dakotasbeard