Poznata plesačica stradala u Hrvatskoj: Vozilom sletjeli u more

Region

Od svoje nekadašnje plesne partnerice emotivnom se porukom oprostio Marko Ciboci, poznat kao član žirija „Ples sa zvijezdama“

Poznata ruska plesačica Polina Golubeva stradala je u BMW-u koji je upao u more u Hrvatskoj. Policija je utvrdila da je vozač bio alkoholiziran i uz krivičnu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku. Kazao je kako je mislio da je na putu za Pelješki most. Iz BMW-a su uspjeli isplivati vozač i još dvoje putnika, no Golubeva je ostala u automobilu.

Pokušali su je izvući, ali bez uspjeha. Od svoje nekadašnje plesne partnerice emotivnom se porukom oprostio Marko Ciboci, poznat kao član žirija “Ples sa zvijezdama“.

– Prije nekoliko sati imali smo show “Ples sa zvijezdama” na temu ljubavi. Sjedio sam i razmišljao kako je život lijep te kako je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih bila si ti. Prije manje od 24 sata ostavila si nas s velikom prazninom u našim srcima i u našim životima.Našu zajedničku prošlost s usponima i padovima ne bih mijenjao ni za šta na ovom svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti dobro i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas… – napisao je, među ostalim, Ciboci uz niz fotografija na Instagramu.