MARKO IZNENADA DOŠAO KUĆI I ZATEKAO SVOJU GOLU DJEVOJKU: Kad je video s kim je ULETELA U KREVET smučio mu se život! (VIDEO)

ispovijest

Marko Čavez postao je viralan kada je na društvenoj mreži TikTok ispričao kako je svoju, sada već bivšu, djevojku uhvatio u krevetu sa svojim roditeljima.

On je ispričao kako je njihova veza bila zaista dobra i da je mislio da je sve oišlo u pravom smjeru, kada je jednog dana riješio da pobjegne sa posljednjeg časa u školi.

Odlučio sam da ne odem na posljednji čas u školi, vratio sam se kući i zatekao njih troje gole u sobi. Zamislite, ugledate djevojku i roditelje potpuno gole. Kunem se, nikad nisam osjetio ovako nešto. Htjeo sam da umrem i poželio sam da zaplačem – požalio se mladić i rekao da su njegovi roditelji i partnerka sve negirali.

@marcochavez15 Responder a @marcochavez15 ♬ sonido original – Marco Chavez

– Kada su mi rekli: “Nije ono što izgleda”. Mislim se, pa šta bi mogli goli da radite onda? Ako ste imali m*da da to uradite, skupite ih sada i prihvatite to – kazao je ogročeni momak.

U drugom snimku je objasnio da je raskinuo sa djevojkom i napustio roditelje, a morao je da ide na psihoterapije da bi pričao o tome što se dogodilo.

(IzvoR:Kurir.rs)