Lijepa Anastasija nestala poslije stravične nesreće u Grčkoj! Potresna scena ispred bolnice, čovjek plače i drži njenu sliku

Crna hronika

Lijepa Anastasija nalazila se u trećem vagonu putničkog voza i od ponoći nikome nije javila

Anastasija Adamidu (24) sa Kipra, studentkinja stomatologije, nestala je poslije stravičnog sudara vozova koji se dogodio na sjeveru Grčke.

Lijepa Anastasija nalazila se u trećem vagonu putničkog voza, poslije stravičnog sudara gubi joj se svaki trag i od ponoći nikome nije javila, porodica i prijatelji strahuju jer se ne zna njena sudbina – da li je živa ili mrtva.

Držeći fotografiju mlade Anastasije ispred bolnice u Larisi, otac njenog dečka moli sve koji imaju neke informacije o njoj, da odmah jave policiji.

Držeći fotografiju mlade Anastasije ispred bolnice u Larisi, otac njenog dečka moli sve koji imaju neke informacije o njoj, da odmah jave policiji.

Svako ko ima neke informacije o Anastasiji neka nam javi, nama ili policiji – rekao je on, preneli su grčki mediji.

Anastasija je iz Pafosa na Kipru i od sudara se nije javila roditeljima, koji su krenuli za Larisu.

Apeli se munjevitom brzinom šire i društvenim mrežama, pa su se na Fejsbuku oglasili njeni prijatelji, moleći za pomoć svih koji bi mogli da pomognu.

U stravičnoj nesreći koja se dogodila na sjeveru Grčke, kada su se sudarili putnički i teretni voz u blizini Tempea kod Larise, prema posljednjim podacima poginulo je 36 osoba, a više od 80 je povređeno.

Sudar je izazvao uništenje nekoliko vagona sa putnicima, a na licu mjesta spasioci su zatekli potresne prizore, tijela nastradalih i povređenih, požar, uništenu olupinu…

Crni bilans tragedije nije konačan, jer se na raščišćavanju havarisanih vagon još radi, i malo je vjerovatno da će spasioci u narednim satima pronaći još živih ljudi.