(UŽIVO) Vučić na sajmu naoružanja u Abu Dabiju: Verujem da ćemo uskoro imati završene i potpisane ugovore

Region

Tokom boravka u Abu Dabiju, predsednik Vučić sastaće se sa Njegovim visočanstvom šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje otvaranju Međunarodnog sajma naoružanja IDEX, na kojem učestvuju i predstavnici namenske industrije Republike Srbije.

Predsednik Vučić je rekao da će danas i sutra obići više štandova i da ima mnogo stvari o kojima možemo da razgovaramo.

– Imali smo noćas razgovore o mnogim važnim pitanjima, kao što ste mogli da vidite ovde i kod Amerikanaca i kod Emiraćana uglavnom su dronovi i bespilotne letelice, takozvani kiler dronovi, kamikaze dronovi, i mi razgovaramo sa našim prijatljima i o kupovini i osvemu drugome i verujem da ćemo uskoro imati završene i potpisane ugovore – izjavio je Vučić.

Na poziv njegovog visočanstva šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana, predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata, predsednik Srbije će boraviti u Abu Dabiju od 19. do 22. februara 2023. godine. Tokom boravka u Abu Dabiju, predsednik Vučić sastaće se sa Njegovim visočanstvom šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom, predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata.

objektiv.rs.