RODIT ĆU DIJETE AKO BOG DA: Marija Šerifović progovorila o majčinstvu

Showbizz

Pop zvijezda i još uvijek jedina srpska pobjednica Eurovizije Marija Šerifović (38) najviše radi ono što najbolje zna, a to je pjevanje. U medijima je gotovo nikada nema bez povoda, a ovaj put je govorila prije koncerta u Herceg Novom i priznala zašto voli more, ali se i prisjetila zašto je Crna Gora izuzetno važna za nju i njenu karijeru.

-Smatram da svačiji životni moto treba da bude da se jede lijepa hrana, pije lijepo vino i da se živi na moru. O moru i morskim radostima mislim sve najbolje – počinje Marija, i dodaje:

-Ove godine na ljeto se obilježava 20 godina moje karijere i ujedno moje prvo festivalsko takmičenje koje je bilo u Budvi. Nagrade više nisu važne, besmislene su jer ih ne bira publika. Biraju se za stolovima uz neke dogovore, a najznačajniji pehar koji sam ponijela je onaj kada sam postala mezimče ove čudne Jugoslavije. Na svakom koncertu se dajem identično, a važno je samo da dobro spavam i jedem.

Pop pjevačica je priznala da joj nedostaje ljubav, ali i otkrila gdje je i sa kim proslavila Dan zaljubljenih.

-Dan ljubavi sam proslavila sa prijateljima, izvela sam sebe na nastup Nine Badrić. Tamo smo jedni drugima čestitali i poželjeli sve najbolje – kroz smijeh govori Marija, i priznaje:

-Nedostaje mi ljubav, volim svoju porodicu, prijatelje, ljubimce, volim i vas novinare jer ste postali dio mog života na neki čudan način, iako me ponekad nervirate.

Šerifovićka je progovorila i o potomstvu, pa uprkos velikoj želji, otkrila kada će postati majka.

-Nasljednik Šerifovića se dugo čeka. Beba će biti onda kada je viša sila, kosmos, bog to isplanirao.

Vijest da je Marija nedavno prisustvovala koncertima Adel i Bruna Marsa zaintrigirala je medije. Spekulisalo se o cijeni karata koju je platila, a pjevačica je objasnila glavni razlog posjećivanja nastupa svjetskih zvijezda.

-Nakon koncerta Adel pala sam u depresiji kad sam vidjela taj nivo profesionalizma, a ne bih komentarisala cijenu karte jer smatram da je to ulaganje u moj posao i moje znanje. Nebitno je da li je to Adel, Bruno Mars ili Bijonse, uvijek ću ukoliko imam mogućnosti i sreće, naći što bolju kartu i to priuštiti sebi. Bolje mi je to nego da odem u Dubai i slikam neke glupe fotografije – iskrena je Marija.

Šerifovićka je za kraj odgovorila kako joj se dopada pjesma „Mama ŠČ“ i nastup grupe „Let 3“, koja će u Liverpulu ove godine predstavljati Hrvatsku.

-Drugačije je – kratko je rekla Marija.

Iako svake godine najavljuje da je to posljednja sezona žiriranja u takmičenju „Zvezde Granda“, Marija je otkrila ko je uvijek ubjedi da ostane.

-Saša Popović ne da da napustim „Zvezde Granda“. On svojim životom brani moju stolicu. Svake godine u junu mi pregovaramo i uspijemo da se dogovorimo, možda će tako biti i ove godine – kaže mentorica, koja je prije dva dana sjajnim koncertom otvorila 54. Dane mimoze u Herceg Novom.

Osim Marije, na ovom festivalu će u narednim danima nastupiti i Zvonko Bogdan, Konstrakta, kao i Toni Cetinski, koji će ga ujedno i zatvoriti.

(Express/Alo)