Alparslanu je dragi Allah podario mogućnost da po zadnji put vidi svoje roditelje. Da ih on svojim rukama uzme iz zemlje i da ih on svojim rukama spusti u zemlju”, napisala je njegova supruga na Facebooku. Podsjećamo, Asima je u ranijoj emotivnoj ispovijesti iz N1 kazala da su njegovom suprugu u zemljotresu stradali i mnogi drugi članovi porodice od stričeva, strina a na sreću preživjela je njena zaova koja se sa djetetom uspjela. Izvor: N1

ispovijest

Student izgubio telefon u šumi, pa se zabezeknuo kada ga je pronašao: Fotke na njemu su bile šokantne

Malezijski student informatike Zekridz Rodzi izgubio je mobilni u džungli u blizini kuće, a kada ga je pronašao iznenadio se fotografijama koje su na njemu nalazile. Naime, tvrdi kako je na mobilnom pronašao selfije majmuna

Mobilni mi je nestao dok sam spavao. Bio sam uveren da mi ga je neko ukrao, ali nisam primetio nikakve tragove provale – rekao je student za BBC.

Fotografije na mobilnom sastoje se od niza selfija sa majmunima u glavnoj ulozi, a poslednja je datoteka video na kojem se vidi kako majmun pokušava da pojede uređaj.

– Otac mi je primetio majmune ispred kuće, a kada sam nazvao svoj broj, u grmlju sam čuo zvonjavu. Moj ujak se našalio kako bi bilo dobro da pogledam u fotografije jer se “lopov možda fotografisao” – rekao je i dodao kako su se svi nasmejali jer u konačnici nije bio daleko od istine.

Ipak, Zekridza je iznenadilo što su mu majmuni uzeli mobilni iz kuće.

– Ovde majmuni žive u urbanim četvrtima, ali nikada nije zabeleženo da kradu stvari iz kuća. Ne znam, možda mi je brat zaboravio da zatvori prozor u sobi pa su se ušunjali unutra – rekao je. (objektiv.rs)