Nadia umrla na jutro svog vjenčanja: Vjernik se okrenuo u krevetu, poljubio je i odmah je shvatio da se desila tragedija

ispovijest

Majka iz Velike Britanije umrla je iznenada na jutro svog vjenčanja iz snova na Trinidadu.

Nadia Joseph-Gosine, koju su njen izbezumljeni partner i sestra opisivali kao lijepu, brižnu i sretnu, preminula je 7. decembra 2022. godine zbog otkazivanja jetre.

Ova 33-godišnjakinja iz Bektona otputovala je na Trinidad da se uda za svog dugogodišnjeg partnera Devona Gosina (37).

Provela je nekoliko sedmica na selu sa Devonom i njenim desetogodišnjim sinom Emarijem, ali je umrla samo nekoliko sati prije vjenčanja dok je njen vjerenik spavao pored nje.

Nadijina slomljena sestra Isha (37) znala je da se u prošlosti borila sa problemima sa jetrom i bubrezima, ali je imala utisak da se oporavila.

Iša se sjeća Nadie kao “mini buntovnice” koja je bila “veoma živahna i žestoka”, rekavši za “MiLondon” da je njena sestra bila veoma zabavna osoba.

Samo je htjela da bude sretna. Bila je veoma lijepa. Apsolutno zapanjujuća. I voljela je život, voljela je da putuje – rekla je.
Nadijin vjerenik Devon rekao je za MiLondon da je ona bila ljubav njegovog života.

Boreći se sa suzama, rekao je: “Dala bi sve za tebe i bila je najvrjednija. Uvijek je bila sretna. Šta god da je prolazila, uvijek je bila sretna. Ona je bila ljubav mog života. Ona je oduvijek bila najbolji dio mog života”.

Ne mogu da prestanem da se podsjećam na ono što se dogodilo. Još uvijek sam u nevjerici. Poslije toliko vremena konačno je trebalo da se vjenčamo. Spremali smo se za ostatak života i to nam je oduzeto – dodao je.
U noći prije dana njihovog vjenčanja, Devon kaže da su on i Nadia bili budni do kasno nakon što su ih nazvali neki prijatelji i poželjeli im sve najbolje uoči ceremonije.

Devon je rekao da se Nadia mučila da zaspi, ali je mislio da je samo zabrinuta zbog velikog dana.

Кaže da je mazio i da je zaspala, ali kada se probudio oko dva sata ujutru, poljubio je u obraz da bi otkrio da ne reaguje.

Shvativši da nešto nije u redu, pozvao je pomoć, ali su hitni ljekari koji su stigli na lice mjesta 45 minuta pokušavali da reanimiraju Nadiju, ali bezuspješno.

Nadijina smrt je bila iznenađenje, ali Isha, koja radi u zdravstvu, kaže da su joj ljekari rekli da je njena jetra toliko oštećena da bi umrla dvije sedmice kasnije, čak i da je dobila medicinsku pomoć.

Devon se u međuvremenu brine o Nadijinom sinu Emariju na Trinidadu kao da je njegov.

Emari ima drugog oca, ali nije u kontaktu sa porodicom.

TITOXNET