Kurtijevci se RAZOTKRILI: Jedini cilj je obračun sa SRPSKIM narodom i VUČIĆEM LIČNO

Region

Nije tajna kolika je mržnja Kurtijevaca koju gaje prema srpskom predsedniku jer brani Srbe na KiM, a ta mržnja prelila se i celu porodicu Vučić

Situacija na Kosovu i Metohiji ne prestaje da eskalira iz dana u dan. Dok Srbi sa KiM i predsednik Srbije Aleksandar Vučić teže pronalaženju mirnog rešenja, premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti i njegovi jurišnici pokazuju da im je cilj napadanje Srba i povećavanje tenzija, odnosno obračun sa srpskim narodom i Vučićem lično.

Jedan od osnivača radikalnog albanskog medija “Gazeta” i jedan od najbližih ljudi Aljbina Kurtija Arber Zaimi u intervju za “Express” zapretio je i poručio da “kraj Vučića počinje na severu Kosova”, jasno pokazujući da politička struja koju predstavlja ide starom putanjom: oteti deo teritorije Srbije, a pritom proterati srpski narod i napasti Vučića.

Podsetimo, poslanik iz Kurtijevog pokreta Samopredeljenje je predsednikovog brata i sina, Andreja i Danila, stavio na spisak za hapšenje i time ih proglasio za teroriste. Za čiji racun? Koga da oslabe? Evo odgovora: Kurtijevi jurišnici ovim pokazuju da je zapravo Kurtiju jedini cilj obračun sa srpskim narodom i Vučićem lično!

Podsetimo, nije tajna kolika je mržnja Kurtijevaca koju gaje prema srpskom predsedniku jer brani Srbe na KiM, a ta mržnja prelila se i celu porodicu Vučić