Rada Manojlović kupi bakšiš lopatom, a otac joj prodaje toalet papir na pijaci

Showbizz

Rada Manojlović (37) kaže da njen otac Rade (71) prodaje toalet-papir na pijaci po selima u okolini

Rada Manojlović (37) kaže da njen otac Rade (71) prodaje toalet-papir na pijaci po selima u okolini Požarevca! Mada mu je kćerka jedna od najtraženijih i najplaćenijih pjevačica, on želi da ima svoj dinar.

-Moj tata prodaje toalet-papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin… Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i prije nego što sam postala popularna – napisala je pjevačica na Tviteru.

Rada je ponosna na to koliko njen tata uživa u svom poslu.

-Njemu je na prvom mjestu druženje sa ljudima, jer to obožava. Oni na pijacu donose gibanice, plin da kuhaju kafu, a često prave i gulaš. Ma moj ćale je legenda kakve nema! Jednom je bila ciča zima, svi u debelim jaknama, a on kuha gulaš – napisala je Manojlovićka i dodala da je Rade izuzetno vrijedan čovjek.

Pjevačica objašnjava da je Rade nekada izdržavao cijelu porodicu od prodaje na pijaci, a NA OVOM LINKU pogledajte cijeli intervju.(Izvor:Avaz.ba)