Stric od Ulemeka Legije:Kristijan Golubovic je bio cirkuzant i lazov nije on nikoga ubio ni ti je ikog opljacko

Region

Kristijan Golubović ponovo je u žiži javnosti od kada je pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Ivanu sa pjevačicom Kristinom Spalević.

Danas glavna zvijezda rijalitija “Zadruga” a nekada žestoki momak sa beogradskog asfalta i jedini preživjeli iz filma “Vidimo se u čitulji”.

O njemu je jednom prilikom govorio nekadašnji oficir Srpske dobrovoljačke garde Mihajlo Ulemek, koji je ispričao je kako je prvi put upoznao Golubovića. Naime, jedno veče su ga zvali kako bi sklonio negdje Kristijana, koga do tada nikada nije vidio, jer Golubovića traži policija od kad je pobjegao sa suđenja.

“Zovu me, kažu on je natekao sav. Prvi put sam ga vidio. To je konjina jedna velika, jak, visok, leđa ko u slona, nos orlasti. On nije imao šta da radi u zatvoru pa je trenirao. Kada je tog dana iskočio iz suda njemu su natekle ruke i noge. Kristijana nismo smjeli da vodimo kod ljekara. Ali imao sam ja jednu babu u Golubincima koja je svim fudbalerima rješavala iščašenja i prelome”, ispričao je svojevremeno Ulemek za Balkan info.

goldy.pro