Dejan Dragojević izvrijeđao Aleksandru Nikolić: Bar nisam prodao tijelo za porciju ćevapa upola s lukom

Showbizz

Ovim završavam sve jer pobjednica se komentariše jedino uz određene ljude iz “Zadruge”, kaže Dragojević

Pobjednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić, vjerila se za Filipa Cara, sa kojim je prevarila Dejana Dragojevića, sa kojim je na početku rijalitija bila u vezi.

Nakon njene pobjede, situacija se dodatno zahuktala, pa je Dragojević riješio da se obračuna sa svojom bivšom, te joj je posvetio objavu na Instagramu.

– Bar nisam prodao tijelo za porciju ćevapa upola s lukom i ne tetoviram vjerske stvari po sebi po kojima će neko da urinira za papir obojen u ljubičasto. Tim ljudima je zabranjen ulaz u Islamske zemlje ne zbog šverca, tkanine i robe, nego zbog šverca robe i svog tijela. “Narod pita” je sinoć bio posvećen vjeri i meni. Ako je dozvoljeno da se priča o vjeri, što onda pobjednici nije dozvoljeno da priča o kriminalnim radnjama sa najvećim klanom i o najvećem suđenju u kom se spominje. Narod je trebalo da okrene 192, da pitaju – poručio je Dejan i dodao:

– Ovim završavam sve jer pobjednica se komentariše jedino uz određene ljude iz “Zadruge”, da se pobjednica komentariše po svom liku i djelu, sigurno bi emisija bila prekinuta na pola i nastavak bi bio u vijestima. Ja sam sam imao kontakt sa telefonom i svim stvarima, ja sam Zodijak Zidaj Dragojević, ne igraj te se sa mnom, sve vam je dozvoljeno osim da mi komentarišete vjeru i Jovanu. Tu vam mač, ja se ne krijem, ja sam transparentan kao Zijad i ko Dejan. U džamiji sam i u hramu sam. Mogu biti i u policiji i na sudu – napisao je Dragojević na pomenutoj društvenoj mreži.