“OVO JE ČUDO BOŽIJE” Roditelji gledali kako im tornado “usisava” bebu: Mislili su da je mrtva, a onda su ugledali neverovatan prizor (VIDEO)

Region

Par iz Tenesija i njihovo dvoje dece traže novi dom nakon što je veliki tornado zahvatio njihovu kuću i bukvalno odneo na drvo njihovu bebu od četiri meseca, koje je samo čudom preživelo jezivo nevreme.Sidni Mur, njen dečko i njihova deca bili su u svojoj kući prošle subote u Klarksvilu kada je tornado EF-3, u kojem je šest osoba stradalo, a više od dvadeset povređeno, pogodio okrug Montgomeri.

Murova je rekla da je tornado, koji je uništio montažnu kuću i druge stvari, pokupio njeno četvoromesečno dete, koje je uspelo da preživi užasan događaj.

“Nešto u meni mi je govorilo da trčim i skočim na svog sina. U trenutku kada sam skočila na njega, zidovi su se srušili.”, rekla je Mur za Nashville VSMV Njuz govoreći o svojim naporima da zaštiti najstarije dete, jednogodišnjaka.

Kolevka na drvetu

FOTO: WSMV 4 NASHVILLE / YOUTUBE

Kolevka na drvetu

Podsećajući šta se tačno dogodilo te večeri, Murova je rekla da je njen dečko mogao da vidi kako tornado obavija njihov dom pre nego što je završio razbacan u komad. Takođe, videli su i trenutak u kojem je bebina kolevka bila podignuta u vis.

“Prvo je odleteo krov, vrh tornada se spustio i pokupio kolevku sa našom bebom. On je bio prva stvar koja je krenula gore.”, rekla je.