Tukli ga letvom i ubadali iglama: Majka i oćuh monstrumi zlosatavljali dok nije umro!

Svijet

U Engleskoj je osuđena majka koja je nazvana “najveće zlo koje hoda ovim svijetom” i njen suprug na doživotni zatvor sa najmanje 39 godina zbog ubistva svog sina – pošto se pojavio jeziv video koji prikazuje zlostavljanog dječaka kako se savija u svojoj spavaćoj sobi prije nego što je preminuo.

Petnaestogodišnji Sebastijan (15), trpio je višemjesečno užasno zlostavljanje od strane svoje majke Agnješke (36) i svog oćuha Andžeja (38), koji je trenirao borilačke vještine.

Bezosećajni par zlostavljao je tinejdžera u svojoj kući u Hadersfildu tako što su ga tukli letvom, bičevali produžnim kablom i ubadali iglama, piše Daily Mail.

Dječak je preminuo nakon višestrukih preloma rebara koji su izazvali sepsu i otkazivanje organa.

Veći dio mučnog zlostavljanja snimljen je nadzornim kamerama postavljenim oko porodične kuće koje su postavljene da bi se “pratio i kontrolisao“ nesretni Sebastijan.

Izričući presudu za ubistvo i okrutnost prema djetetu na sudu u Lidsu, sudija je rekla Latoševskom da je dječaka “udarao pesnicama, nogama i koljenima na isti način kao džak za udaranje”.

Naglasila je da majku jednostavno nije bilo briga šta se dešavalo sa njenim sinom i da ne shvata koliku mu je bol nanosila.

Policija je prethodno objavila snimak Sebastijana prie nego što je umro. Na snimku koji traje 22 sekunde, vidi se kako dječak oprezno prolazi kroz svoju sobu da bi sjeo na stolicu. U šorcu i majici, polako sjeda, pogrbljen je i okrenut ka zidu.