Tiktokerica otkrila zašto drži hvataljke u autu: Stvarno sam loša vozačica

Svijet

Tiktokerica Brittany Nash nedavno je nasmijala svoje pratitelje objavom u kojoj je otkrila zašto u autmobilu drži hvataljke

Naime, Brittany koja se na TitToku predstavlja pod imenom “asian.barbiee” tvrdi da svaki put kada neko sjedne u njen automobil, uvijek dobije isto pitanje.

“Svaki put kada neko novi sjedne u moj automobil, uvijek me pitaju: ‘Brit, zašto imaš hvataljke u automobilu?’ Odlično pitanje, ali imam bolji odgovor”, rekla je na početku snimka.

“Ja sam stvarno loša vozačica, prihvatila sam to. Međutim, znate kada dođete do naplatnih rampi za parking gdje imate aparat za karte, ja ne mogu nikada doći dovoljno blizu tih aparata pa koristim hvataljke uz pomoć kojih izvučem kartu”, rekla je.

Potom je objasnila da u retrovizoru uvijek vidi ljude koji se nasmiju njenom snalaženju, ali da ona ipak ne odustaje od ovog predmeta jer će radije biti čudakinja s hvataljkama nego osoba koja pokušava izaći da bi uzela kartu.

Snimak ima više od 300.000 pregleda i 400 komentara, a mnogi pratitelji pohvalili su njenju snalažljivost, dok su joj neki predložili da iskoristiti hvataljke kada bude kupovala hranu u takozvanim drive in restoranima.”Ovo je tako korisno”, “Za nekog ko je nizak, ovo je genijalno”, “Trebali smo ovaj savjet”, “Odmah ću kupiti hvataljke”, ” Savršeno”, “Ja sam odličan vozač, ali ova ideja je odlična”, bili su samo neki od komentara.