NEVJEROVATNO! POGLEDAJTE KAKAV JE VIDEO VUČIĆ OBJAVIO PRED SKUP: DA LI SMO PROPALI – VIDJET ĆEMO

politika

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da zajedno sa članovima te stranke vrši „posljednje pripreme“ za skup „Srbija nade“ koji je za petak zakazan u Beogradu.

Riječ je o stranačkom

ontramitingu kojeg Vučić organizira nakon što je, po slobodnim procjenama, oko 150.000 građana mirno demonstriralo na ulicama Beograda tražeći ukidanje tabloida i oduzimenje koncesija za TV Pink i Happy TV, medije pod kontrolom predsjednika Srbije.

Skup na kome ćemo pokušati da ujedinimo Srbiju i da pokažemo da Srbija ima budućnost, da u nju vjerujemo i da ćemo za nju da se izborimo-rekao je Vučić u video obraćanju na Instagramu i dodao da vjeruje da će skup biti „veliki“.
Na snimku se sa Vučićem mogu vidjeti i predsjednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić, kao i članovi Predsjedništva te stranke Luka Petrović i Damir Zobenica.

Posljednje pripreme za, mi vjerujemo, veliki skup ‘Srbija nade’. Naravno, kao i uvijek, i večeras jedemo sendviče-poručio je Vučić na Instagramu.
Vučić je dodao i da mu se čini da se četiri ili pet godina nisu okupili na taj način da „u kasne sate“ dogovaraju stranačke stvari.

Onima koji kažu da smo propali, da li smo propali – vidjećemo, narod će o tome da odluči-rekao je Vučić