LEKAR NASILNIK IMAO ŽIVOTNU TRAGEDIJU? Kolege otkrile detalje: Imao teško detinjstvo, sestra ga odgojila, ali to nije opravdanje

Crna hronika

Kolege uglednog lekara N. O. (48), koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao suprugu I. O. (42) u porodičnom domu u Zemunu, šokirane su činjenicom da je počinio ovo krivično delo.

Nasilje u porodici, podsetimo, desilo se juče oko 17 sati u porodičnom domu lekara N.O. koji je nakon verbalnog sukoba zverski pretukao suprugu koju je udarao i drškom od pištolja. Žena je od jezivih udaraca zadobila teške telesne povrede, a između ostalog polomljena su joj četiri rebra, nadlaktica i ima hematome po celom telu.

– Šokirani smo kada smo videli da je N.O. pretukao svoju suprugu! Nadali smo se da je u pitanju neka greška, ali smo se kasnije uverili da je ipak on u pitanju. To je čovek koji je bio maksimalno posvećen poslu i porodici i da ga pozovete u pola noći ili dana bio je spreman da pomogne, nasmejan i ljubazan – kažu kolege uhapšenog lekara koji inače radi na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Kolege uhapšenog doktora kažu za Kurir da im N .O. nikada nije delovao kao neko ko je spreman da uradi tako nešto.

– Zanemeli smo i nekako se međusobno pitamo da li smo mi ikada videli neku nasilnu crtu kod nhjega, ali na to pitanje definitivno imamo odričan odgovor jer je on sebe i porodicu stavljao iznad svega i delovali su srećno – kažu kolege i dodaju da je lekar imao težak život.

– Ostao je bez roditelja i odgojila ga je sestra, ali to nije opravdanje za ovo što je uradio. Ovo je za osudu!

Podsetimo, poznati lekar je juče uhapšen, a sutra bi trebalo da bude saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu koje i vodi istragu protiv njega zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

– Žrtva je nakon nasilje u policiji izjavila da je preživela torturu dugu 27 dana jer je njen suprug bio na bolovanju zbog zdravstvenog problema – kaže izvor iz istrage i dodaje da je supruga opisala detalje jučerašnje drame, ali i tokom tih dana.

(Kurir.rs)