GLUMICA HTELA DA SKINE HALJINU NASRED CRVENOG TEPIHA: Napravila joj PAKAO na dodeli nagrada, nije mogla da se izbori s njom!

Showbizz

Amanda Sajfred pojavila se na dodeli nagrada “Critics Choice” u zlatnoj haljini s potpisom modne kuće Dior. Međutim, na crvenom tepihu je otkrila kako haljina nije baš idealna za nju.

Naime, tokom intervjua, naramenice su joj stalno padale, a glumica je priznala kako se haljina “parala i zapravo pukla”.

“Samo ću je skinuti”, našalila se dok joj je jedna od naramenica ukrašenih resicama skliznula niz rame. Prihvativši modne okolnosti, glumica se snašla i popravila naramenicu, te rekla: “Iskreno, stara je, predivna je!”

Inače, haljina je deo Diorove kolekcije za proleće/leto 2020, a napravljena je iz jednog komada zlatnog šifona s resama.

Ranije te večeri glumica je na crvenom tepihu izjavila kako se u haljini osećala kao prava pobednica

“Ta haljina je poput kipa, pa ako ga ne dobijem, barem ću izgledati poput jednog”, našalila se.

Ipak, Amanda je te večeri imala razloga za slavlje. U svojoj je zlatnoj haljini primila nagradu za najbolju glumicu za “The Dropout”, ali čini se da su se problemi s haljinom nastavili jer se na bini pojavila raspuštene kose i s crnom jaknom kako bi prekrila modni problem.

(Kurir.rs)