MAJKA TROJE DJECE UBIJENA PRED POROĐAJ NA BRUTALAN NAČIN: Izrešetao je dečko na radnom mestu iz BIZARNOG RAZLOGA

Crna hronika

Kajla Onil ubijena je ispred skladišta firme Amazon u Lejkvilu u Minesoti od strane njenog dečka Dantea R. Mekreja, na svom radnom mestu. Motiv ubistva je raskid veze. Ubijena djevojka bila je u devetom mjesecu trudnoće, a beba se bori za život nakon prijevremenog rođenja.

Porodica trudnice koju je ovog vikenda ubio dečko, nada se da će njeno nerođeno dijete nekako uspeti da preživi.

Kajla Onil (31) je hitno prebačena u medicinski centar okruga Henepin nakon što je upucana na parkingu Amazonovog skladišta u predgrađu Mineapolisa Lejkvilu, u nedelju uvečer za vrijeme radnog vremena, izvjestio je CBS Nevs.

Onil, koja je bila blizu porođaja, nije preživjela, ali je njen sin Mesija rođen i bori se za život.

Onil je iza sebe ostavila troje djece, uključujući i kćerku koju je takođe imala sa radnikom Amazona, Danteom R. Mekrejem (32), koji je optužen za ubistvo iz nehata.

– Potreban mi je da izdržim ovo – rekla je Kajlina mama, Katina Onil, za CBS Nevs, misleći na Mesiju, prijevremeno rođenu bebu njene ubijene kćerke. – Želim da on preživi. Ne mogu da izgubim oboje, ne sada – dodala je ona.

Majka je rekla da bebi „trenutno ne funkcioniše mozak“, ali da se „drže vjere“. – Bog ima poslednju riječ, nadam se da će mi uslišiti molitve – dodala je ona.

Rekla je da je njena kćerka prekinula vezu sa Mekrejem neposredno prije pucnjave.

– Nije zaslužila ono što joj se dogodilo. Imala je svjetlu budućnost – rekla je Katina.

Kada je trudna žena teško ranjena – To samo dodaje čitav sloj stresa i emocija tom pozivu, jer sada imamo još jedno ljudsko biće koje takođe pokušavamo da spasimo – izjavio je policajac uključen u slučaj.

– Naravno, svi se nadamo da je beba dobro i da je u stanju da preživi i napreduje, a to će biti čudo i sjajna vijest ako se to dogodi – dodao je on.

Prijatelj nesretne djevojke rekao je da je bila strastvena i živahna osoba koja je uvijek tu.

– Bila je preduzetnica i studirala je za medicinsku sestru. Bila je strastvena u svemu što je radila. U njenom tijelu nije bilo zle ili neiskrene misli. Uvijek je bila spremna da sasluša kada mi je bila potrebna. Voljela sam je i voljela sam njenu energiju kad god sam bila blizu nje“, rekla je Destini Hiks.

Prema podacima iz istrage, sudija je u maju rekao Mekreju da ne može da posjeduje vatreno oružje zbog dosijea koji ima. Ostalo je nejasno kako je došao do oružja kojim je izvršeno ubistvo.

Također nije poznato da li je Mekrej otac bebe koja se bori za život. Amazon, za koji je osumnjičeni radio sarađuje sa istragom.

Sestra preminule djevojke osnovala je fondaciju nakon njene smrti, a donacije će ići za troškove i brigu o njenoj deci. Podsjećamo ona je ubijena u devetom mjesecu trudnoće, za sebom je ostavila još troje djece, starosti 10, 7 i 2 godine.

TITOXNET