Milanović poručio studentima komunikologije: Niste vi krivi, ali hvala Bogu da postoji Srbija, oni su još gori

Region

Poručio je studentima politilogije i novinarstva da želi da budu strogi i beskompromisni istraživači i da krvavo tragaju za istinom

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović danas je boravio u obilasku fakulteta i druženju sa studentima i profesorima, ali ni ova aktivnost nije prošla bez njegovih neobičnih izjava i istupa.

Fakultet političkih nauka i Pravni fakultet u Zagrebu obilježavali su godišnjice, a Milanović je održao govore. U prigodnom govoru na zagrebačkom Fakultetu političkih nauka, koji slavi svoj 60. rođendan, predsjednik Hrvatske je uputio pohvalu “Mogu vam reći da me ljudi koji vode evropske projekte pitaju da im preporučim politologe, jer su to najpismeniji ljudi”.

– Ne možete vi biti odgovorni za katastrofalno stanje u hrvatskim medijima, ali hvala Bogu da postoje Srbija i neke druge države, jer oni su još gori od nas – poručio je Milanović novinarima na FPZG-u te dodao da nikada nije bilo toliko blještavila i konstrukcija u medijima kao danas.

Poručio je studentima politilogije i novinarstva da želi da budu strogi i beskompromisni istraživači i da krvavo tragaju za istinom.

– Došlo je vrijeme da ovu disciplinu više ne mogu raditi pravnici i šarlatani, a bez politologa, ne samo na evropskim projektima, više se neće moći – rekao je. dnevni avaz