Najstariji Bekamov sin ŠOKIRAO svet: Objavio fotografiju supruge u TOPLESU, mreže se zapalile (FOTO)

Showbizz

Njegova supruga je podelila istu fotku u toplesu na svom Instagram nalogu

Najstarije dete Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin Bekam, u objavi na svom Instagram profilu naveo je da su on i njegova supruga već tri godine zajedno, a jedna fotografija izazvala je šok kod pratilaca na Instagramu. Ranije ove godine Bruklin se venčao sa milijarderkom, naslednicom i glumicom.

Naime, na jednoj od fotografija vidi se Bruklin u boksericama i njegova supruga, koja je u toplesu.

– Ne mogu da verujem da su prošle 3 godine, osećam se kao da te poznajem ceo život – napisao je Bruklin ispod slike koje je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

– Srećna godišnjica mojoj drugoj polovini, mom najboljem prijatelju i mojoj prelepoj ženi bez koje ne bih mogao da zamislim ovaj život – poručio je on.

Nikola je podelila istu fotku u toplesu na svom Instagram nalogu između ostalih, ali obojenu verziju slike, i napisala: “Srećne 3 godine bebo. Svakim danom se sve više zaljubljujem u tebe. Tako sam srećna što te imam za supruga.”

Voljeni par se venčao u aprilu ove godine, dok je čitav niz poznatih ličnosti posmatrao kako razmenjuju zavete na mladinom raskošnom porodičnom imanju.

Bruklin je još u julu 2020. godine zaprosio milijarderku – kleknuvši na jedno koleno sa prstenom za koji se veruje da vredi oko 200.000 dolara. objektiv.rs

 

Odgovori