Topić, Mandić, Bajaga: Poznati Se Poslednji Put Opraštaju Od Voljene Slađane U Kapeli Se Čuje “Princeza”

Region

Rok diva je preminula u zemunskoj bolnici 26. marta, gde je provela poslednjih 10 dana.

Legendarna pevačica Slađana Milošević (69) umrla je 26. marta 2024. godine, a danas, 8. aprila biće sahranjena na beogradskom groblju Lešće.

Brojni ljudi, prijatelji, rodbina su pristigli da izraze saučešće porodici, odaju počast i poslednji put se oproste od jugoslovenske zvezde.

Među poznatima se nalazi pevač Dado Topić, koji je sa Slađanom imao vanvremenski hit “Princeza”, te je došao među prvima i neutešno stajao pored sanduka.

Članovi Yu grupe su došli da isprate prijateljicu i koleginicu na večni počinak sa vencem i buketom žutih ruža, kao i Peđa D Boj koji je u rukama imao belu ružu.

Goran Milošević, brat pokojne pevačice, prima saučešće u kapeli, dok se muzika sve vreme čuje u pozadini “Princeza”, “Miki miki veliki” i druge.

Na sahranu su stigli i Momčilo Bajagić Bajaga, ali i Oliver Mandić…

 

Podsetimo, Aleksandra Slađana Milošević rođena je u Beogradu 3. oktobra 1955. godine. Iza sebe ima dugu i uspešnu karijeru.

Smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji. Interesovanje za muziku je pokazivala još u detinjstvu.

Doprinos modernoj muzici dala je već u svojoj dvanaestoj godini, svirala je i pevala u grupama kao što je Nebeska konjica, Epitaf8, Džentlmeni.

(Telegraf.rs)