DARA BUBAMARA U TAJNOSTI OPERISALA GRUDI I ZADNJICU! Plastičaru za OSMICE iskeširala 7.500 € posle povratka iz Rija! ŠOK FOTKE

Showbizz

Dara Bubamara odlučila je da u tajnosti ode na remont grudi i zadnjice, i to neposredno nakon povratka iz Rio de Žaneira.

Kako saznajemo, Dara je svoje ionako ogromne grudi podigla, a zatim i uvećala za jedan broj. Tako pevačica, umesto sedmice, ponosno šeta osmice, te se sasvim sigurno može pohvaliti jednim od najvećih poprsja na estradi. Ona je za ovaj zahvat kod plastičara iskeširala 4.000 evra, a čim se oporavila od zahvata, Novosađanka se pohvalila novim grudima na svom Instagramu, kada je obukla crni top s dugim rukavima koji je otvoren u predelu grudi, a iz koga je delovalo kao da će joj džinovske grudi ispasti svakog trena.

Ipak, Dara se tu nije zaustavila, pa je remontovala i zadnjicu, kojom nije bila zadovoljna u poslednje vreme. Ona je pokušavala da ovaj problem reši sa specijalnim umecima, zbog čega su je svojevremeno prozivali i na mrežama.

Kako je sada u potpunosti zadovoljna svojom pozadinom, odnedavno je u javnosti počela da se pojavljuje u skoro providnim helankama, kao što je to bio slučaj i nedavno na beogradskom aerodromu, kada nije nosila ni donji veš. Ona je tada pozirala fotografima, a u jednom trenutku im je okrenula i guzu, kako bi se videlo da više nema potrebe da nosi umetke jer joj se pozadina spustila. Ni za ovo zadovoljstvo Bubamara nije žalila novac, pa je ovaj zahvat platila 3.500 evra.

Inače, mediji su pre nekoliko godina pisali da je Dara među prvima na estradi uradila guzu po uzoru na Dženifer Lopez, čije je slike donela u ordinaciju. Tada se pisalo da su joj hirurzi u zadnjicu ubrizgali njeno masno tkivo, koje su isisali iz stomaka i oko struka. Pored toga što su joj tad salo prebacili na pozadinu, njoj su tad i podigli guzu, čime je Dara bila prezadovoljna. Međutim, godine su počele da rade svoje, pa se zadnjica vremenom spustila, a taj problem je rešavala umecima, koji su mogli da se primete, zbog čega su joj se mnogi smejali.

Kako god, nije tajna da je Dara na estetske intervencije do sada dala 45.000 evra i da ona ne žali ni centa, jer ne krije da je konačno prezadovoljna svojim izgledom.

Kurir.rs