Ana je radila kao GOLA ČISTAČICA, OTKRILA KOLIKO JE ZARAĐIVALA PO SATU: Do DETALJA opisala kako je to IZGLEDALO

ispovijest

Bilo mi je veoma ugodno prvi put jer sam se osjećala oslobođeno

Ana (29) je 2018. podelila ispovjest koja je izazvala lavinu komentara, kako na portalima tako i na društvenim mrežama. Naime, ona je tada otkrila da je počela da radi posao čistačice i to joj je značajno promjenilo život, a ono po čemu se njen posao razlikovao od posla neke druge čistačice jeste u tome što ona svoj posao obavlja gola.

Ona je bila dio “Naturist Cleaners” koji obezbeđuje profesionalne čistače i čistačice koji posećuju domove i kancelarije klijenata i obavljaju kućne poslove potpuno goli. Ana je otkrila da je zarađivala 50 eura za samo sat vremena čišćenja, preneo je Mirror.

Inače, ovu kompaniju je osnovala Laura Smit 2017. godine zbog povećane potražnje klijenata za golim čistačicama.

– Bila sam nova u nudizmu. Nikada prije to nisam radila, niti sam bila na nudističkoj plaži i slično. Radila sam to samo u privatnosti, ali nisam bila nervozna jer mi je savršeno prijatno da budem gola. Bilo mi je veoma ugodno prvi put jer sam se osjećala oslobođeno. Ne znam zašto mi se to zaista dopada, samo se tako osjećam prijatnije, izjavila je Ana.

Ono što ju je tada najviše plašilo bilo je to što nije znala ko će joj otvoriti vrata svog doma i da li će biti bezbjedna. Bilo je zaista prijatno iskustvo, a klijent je bio veoma ljubazan i raspoložen za razgovor. Ana je imala tri do pet poslova nedjeljno, zarađivala je 50 eura po satu ako bi čistila gola, a 25 eura ako je bila obučena dok čisti.

– Svi klijenti koje sam imala su singl muškarci. Bili su različitih godina, od kasnih dvadesetih do pedesetih. Obično su veoma profesionalni, rekla je ona svojevremeno.

Jedan od glavnih zadataka “Nudista čistača” je da promovišu nudizam kao nešto sasvim normalno. Naglašavaju da njihov servis nije i ne bi trebao da se tretira kao seks servis.

– Ja nosim običnu odjeću kao što su pantalone i majica. Uvijek pitam klijenta da mi potvrdi da niko drugi nije u kući i da su oni sami u domu. Također, moraju da mi potvrde da ne snimaju, da mi daju novac unaprijed i kažu šta treba da počistim. Tek onda se skidam. Većinu vremena brišem prašinu jer kuće nisu mnogo prljave. Obično su skoro čiste samo in treba malo sređivanje, ispričala je i dodala da klijenti od nje nisu zahtevali neobične stvari.

– Nikad nisu tražili od mene da radim nešto čudno, već većinu vremena pričaju sa mnom, dodala je Ana.

Njeni prijatelji su znali čime se Ana bavi, ali njena porodica ne. Kompanija je bila u stalnom kontaktu sa njom dok je radila, zbog čega se osjećala veoma zaštićeno. Ana bi svima preporučila ovaj posao jer je, kako je otkrila veoma prijatan i oslobađajući. Klijenti koji su koristili usluge su takođe oduševljeni ovim iskustvom i opisuju ga kao prijatno i profesionalno.

Pravila kompanije su stroga

Ona zahtevaju da klijent bude sam u domu, da nikako ne pokušava da dodiruje čistačicu, a ukoliko se klijent uzbudi u prisustvu gole čistačice one su obučene kako da reaguju i smire klijenta. Zabranjeno je kontaktirati čistačicu mimo kompanije, a slikanje i snimanje čistačice, bilo da je ona gola ili obučena dok radi je strogo zabranjeno.

(Izvor: Espreso.co.rs)