Tinejdžer (16) Na Nevjerojatan Način Pomogao Majci Da Ne Iskrvari I Umre

ispovijest

Tinejdžer (16) na nevjerojatan način pomogao majci da ne iskrvari i umre

Ovaj tinejdžer krenuo je u akciju i stavio podvez na majčinu ruku nakon što se posjekla nakon pada. Njegovo brzo razmišljanje spasilo joj je život! Kristen Larrobino i sin Cyrus (16) napuštali su svoj dom u Maineu jednog jutra kada se Kristen poskliznula na malo leda. Pri padu se šalica za kavu u njezinoj ruci razbila, a pritom joj je prerezano zapešće.“Kada sam pogledala ruke, odmah sam mu rekla da zove 911. Znala sam da mi treba hitna pomoć”, rekla je majka. Cyrus je brzo nazvao hitnu pomoć.

Kristen je pritisnula svoju ranu trenirkom dok je dispečer hitne službe rekao Cyrusu da potraži stvari kako bi napravio improvizirani podvez. Prvo je upotrijebio vrpcu koju je pronašao, ali je na kraju pukla. Tada je posegnuo za vezicama.

“Tražio sam nešto što bi moglo pomoći i strgao sam vezice na novim patikama,” rekao je Cyrus.

Cyrus je na kraju napravio čvor na maminoj ruci s vezicama za patike, te je upotrijebio mali komad šperploče koji je pronašao iza kuće i također ga upotrijebio za podvez.

“Cijelo vrijeme smo nastojali i jedno i drugo biti mirni”, dodala je Kristen.

“To je bila jedna od najbolnijih stvari koje sam ikad osjetila, a lomila sam i kosti i rađala djecu”, rekla je Kristen.

Hitna pomoć stigla je ubrzo nakon toga i odvezla Kristen u bolnicu. Na kraju je patila od prekinutih arterija i ozlijeđenih živaca na zapešću i ruci te su joj bile potrebne dvije operacije. Sada je pred njom dug put do oporavka. Bogu hvala, sin Cyrus je bio tu da spasi svoju mamu nakon njezine nesreće i prije nego što se bolničko osoblje uspjelo pobrinuti za nju! Kristen je posebno zahvalna što je tog strašnog dana imala sina uz sebe. novizivot.net